Αγγελίες    Επικοινωνία

Φιλική νίκη για τον "Χαρίλαο Τρικούπη"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με νίκη επί του "Απόλλων Πάτρας" με σκορ 72-66 ξεκίνησε ο Χαρίλαος Τρικούπης τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Μεσολογγίου, με αρκετούς νέους παίκτες φέτος στη σύνθεσή της, απέδωσε ικανοποιητικά σε σχέση και με την χρονική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε και κατά διαστήματα είχε κάποιες εξάρσεις στο παιχνίδι της, που προκάλεσαν τα χειροκροτήματα των αρκετών φιλάθλων της πόλης μας που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ο Τρικούπης στο μεγαλύτερο διάστημα είχε τον έλεγχο του παιγνιδιού και το συνεχές προβάδισμα στο σκορ, φτάνοντας δύο φορές σε διψήφιες διαφορές (μέχρι και τους 15 πόντους), χωρίς όμως να μπορέσει να τις διατηρήσει.

Απέναντί του είχε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και εύστοχο στα σουτ τριών πόντων, που παρ΄ ότι αγωνίστηκε χωρίς τα βασικά του ατού Μολφέτα και Τσιάμη, έδειξε ότι και φέτος θα παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α2.

Η αγωνιστική εικόνα του Τρικούπη ήταν καλή, με κορυφαίο σήμερα τον Βασιλόπουλο, που έδειξε την ικανότητά του στο σκοράρισμα και στη δημιουργία και πολύ καλό τον Παπαδιονυσίου.

Είναι σίγουρο πάντως ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης και στην ατομική και στην ομαδική λειτουργία των παικτών, καθώς βρισκόμαστε ακόμη στη μέση της προετοιμασίας και κάποιοι που ήρθαν πρόσφατα, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Είναι εμφανές ότι με τις αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο υλικό, ο Τρικούπης φέτος θα παρουσιάσει διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, σκοράροντας περισσότερο από την περιφέρεια, παρά κοντά στη ρακέτα (λόγω και της απώλειας του Τζόρτζεβιτς).

Όλα δείχνουν πάντως ότι η τοπική ομάδα θα είναι άκρως ανταγωνιστική και επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο και στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, έχοντας μεγάλες πιθανότητες να κάνει ξανά μία πολύ καλή πορεία και να επιτύχει τους στόχους της.

Διαιτητές της αναμέτρησης Κωνσταντινίδου, Καρπάνος, Τσακαλογιάννης.

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης: (Ντίνος Καλαμπάκος) Σαχπαντζίδης 13, Τσαπατώρης, Παπαδιονυσίου 18, Βασιλόπουλος 16, Σκουλίδας 3, Καζανάς 2, Ράπτης 1, Ναούμης 8, Μαργέλης 3, Αντωνάκης, Γκάτζιος 3, Οικονομόπουλος 5, Τριπολίδης.

Απόλλων Πάτρας: (Κώστας Δελέγκος) Ξουλος, Μπαζίνας 12, Εζόμο 2, Νιφόρας 16, Κούτρας, Μπέμπης 5, Τζακόπουλος 8, Τσιακμάς 3, Παπαφωτίου, Άντριου, Ζούμπος 20.

 

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας

Πηγή: aitosports.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία