Αγγελίες    Επικοινωνία

Υπέρβαση με Φώτη Βασιλόπουλο για τον Χαρίλαο Τρικούπη!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το βραδύ της Δευτέρας η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον «μετρ» όπως τον αποκαλούν των ανόδων αλλά και των ασίστ Φώτη Βασιλόπουλο.

Ο 33χρονος γκαρντ αναμένεται πιθανότατα την Τετάρτη στο Μεσολόγγι ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό της μεταγραφής, και εν συνεχεία να παρουσιαστεί από την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Αναμφισβήτητα αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων της ομάδας του Μεσολογγίου που μαζί με την βοήθεια του κόουτς της ομάδας Ντίνου Καλαμπάκου κατάφερναν να αποσπάσουν το πολυπόθητο ΝΑΙ του παίκτη, που η μετακίνηση του σίγουρα αναμένεται να συζητηθεί πολύ της επόμενες ημέρες.

Μετά τους Στάθη Παπαδιονυσίου, Τάσο Αντωνάκη, Γιάννη Σαχπατζίδη και Αλέξη Ράπτη, ο Ντίνος Καλαμπάκος τη νέα χρονιά θα συνεργαστεί με ακόμα ένα «μπασκετικο παιδί του» από την ομάδα των επιτυχιών του Παγκρατίου.

πηγή: aitosports.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία