Αγγελίες    Επικοινωνία

Λέων: Έναρξη συνεργασίας με την Παντιώρα Χρύσα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Λέων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Παντιώρα Χρύσα.

Η Χρύσα με καταγωγή από το Μεσολόγγι, είναι πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), με ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική και την ορχηστική (μουσικοκινητική, ψυχοκινητική, κινητική δημιουργικότητα, χορός).

Διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό στο χώρο του αθλητισμού καθώς από το 2009 έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων γυμναστικής, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλά από αυτά. Έχει συνεργαστεί με συλλόγους, γυμναστήρια, σχολεία αλλά και σχολές Personal Training, ενώ παράλληλα από το 2014 εργάζεται στον δικό της χώρο (2014-2018 Αθήνα, 2018 έως και σήμερα Μεσολόγγι).

Η Χρύσα θα αναλάβει να φέρει τα παιδιά σε μία πρώτη επαφή με την γυμναστική και να τα μυήσει στην ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Ο Λέων καλωσορίζει την Χρύσα Παντιώρα στην οικογένειά του και της εύχεται καλή επιτυχία στο έργο της.

ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΛΕΩΝ
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία