Αγγελίες    Επικοινωνία

Οι τελευταίες προπονήσεις της Ακαδημίας Στίβου του Χ. Τρικούπη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αγαπητοί γονείς
1. Οι προπονήσεις στο διάστημα Δευτέρα 10/06 έως Σάββατο 15/06 θα γίνονται κανονικά και τις ώρες που έχουμε ορίσει.
2. Δευτέρα 17/06 και την Τρίτη 18/06 δεν θα γίνει προπόνηση λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος αλλά και λόγω απουσίας μου.
3. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη 20/06 από ώρα 4.30 έως 6.00 μ.μ.
4. Η τελευταία προπόνηση θα κλείσει με τον καθιερωμένο μπουγελοπόλεμο και μαραθώνιο κατανάλωσης παγωτών. Οι γονείς λοιπόν θα φροντίσουν τα απαραίτητα εφόδια για τον μπουγελοπόλεμο (αλλαγή ρούχων - εξοπλισμός κτλ).
Καλούμε λοιπόν όλα τα παιδιά της ακαδημίας στίβου, ακόμα και αυτά που σταμάτησαν νωρίς να έρθουν στην τελευταία προπόνηση – γιορτή για να αποχαιρετιστούμε, να πούμε καλό καλοκαίρι και ραντεβού πάλι το φθινόπωρο.
5. Οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας (μεγάλα αγόρια και κορίτσια) θα γίνονται κανονικά ως τις 10 Ιουλίου που τελειώνουν και οι αγώνες για φέτος.
6. ο Γ.Σ. «Χαρίλαος Τρικούπης» ευχαριστεί βαθύτατα όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους τη χρονιά 2018-2019 αλλά και τα ίδια τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τη συμμετοχή τους στους αγώνες στίβου.

Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης 
Τμήμα στίβου Νικολόπουλος Ερωτόκριτος

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία