Αγγελίες    Επικοινωνία

Συγχαρητήρια Κώστα Λύρου σε αθλητικές ομάδες του δήμου μας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα ποδοσφαίρου Α.Σ. Όμηρου Νεοχωρίου για την κατάκτηση του 48ου Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας, την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαρίλαου Τρικούπη για την άνοδο στη Β΄ Εθνική καθώς και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008 για την άνοδό της στην Α΄ Εθνική κατηγορία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και τις διοικήσεις των Συλλόγων για την πολύτιμη προσφορά τους στην προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Ο αθλητισμός στο Δήμο μας μέσω της ανάπτυξης πολλών αθλημάτων δίνει διέξοδο στα παιδιά μας, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρει το όνομα του Δήμου μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Χώρας.

Αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη δημοτική αρχή να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι αθλητικές υποδομές στο Δήμο μας αλλά και να αναπτυχθούν επιπλέον αθλήματα όπως αυτά του κλασσικού αθλητισμού και των αθλημάτων του νερού, ενισχύοντας με όλες μας τις δυνάμεις την εκκόλαψη των αναγκαίων συνθηκών για το σκοπό αυτό.


Κώστας Λύρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία