Αγγελίες    Επικοινωνία

Οι επιτυχίες των αθλητριών του Τρικούπη στην Πάτρα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Στίβος του Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ18 Παίδων -Κορασίδων με τρεις (3) αθλήτριες. Οι αγώνες έγιναν Κυριακή (πρωί και απόγευμα) 7 Απριλίου στην Πάτρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. 

Είναι αγώνες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου με μεγάλη συμμετοχή αθλητών-τριών από σωματεία Αχαΐας – Ηλείας – Ζακύνθου - Κεφαληνίας και Αιτωλ/νίας.

Αναλυτικά οι συμμετοχές, τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες των αθλητριών του Χαρίλαου Τρικούπη: 

100μ. κορασίδων: ΔΕΥΤΕΡΗ (2η) ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΕ 13''.07 (συμμετείχαν 60 κορίτσια)

200μ. κορασίδων: ΤΡΙΤΗ (3η) ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΕ 27''.08 (συμμετείχαν 35 κορίτσια)
ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΚΤΗ (26η) ΖΗΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΕ 31''.40

400μ. κορασίδων: ΔΕΚΑΤΗ (10η) ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕ 71''.00

Εκπληκτική εμφάνιση και πολύ καλοί χρόνοι (ηλεκτρονική χρονομέτρηση) για την ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ με την 2η θέση στα 100μ. και την 3η στα 200μ. 

Οι άλλες δυο αθλήτριές μας έκαναν ατομικά ρεκόρ, πιστοποιώντας την ανοδική τους αθλητική πορεία και απέκτησαν εμπειρίες. Ακόμη λόγω βροχής δεν έγινε το άλμα σε μήκος, που είναι το δυνατό αγώνισμα της ΖΗΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ.

Στους αγώνες αυτούς ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης πήρε δεκαεπτά (17) βαθμούς αξιολόγησης ΣΕΓΑΣ, που πιθανόν όταν διεξαχθεί και το άλμα σε μήκος να γίνουν κατά τι περισσότεροι.

Τις αθλήτριες συνόδευσε και καθοδήγησε αγωνιστικά ο προπονητής του τμήματος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ καθώς και οι γονείς των αθλητριών.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια στα επόμενα πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία