Αγγελίες    Επικοινωνία

Με τη Μάστρο εκτός ξεκινάει ο Β΄Γύρος για τον Αστέρα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με την Παιανία Μάστρου εκτός έδρας ξεκινάει ο Β' γύρος πρωταθλήματος για τον Αστέρα, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας του Α' ομίλου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 3:00 μ.μ. στο ξερό γήπεδο της Μάστρου.

Οι δύο ομάδες, στον Α' γύρο, στην έδρα του Αστέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έχουν απόσταση ενός βαθμού στο πρωτάθλημα, με την Παιανία Μάστρου να είναι στην 3η θέση με 15 βαθμούς και τον Αστέρα στην 4η θέση με 14 βαθμούς.

Η ομάδα της Μάστρου προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, στο γήπεδό της, απένατι στην Α.Ε. Παλαιοπαναγιά με σκορ 3-1, ενώ ο Αστέρας ηττήθηκε εντός έδρας από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου με 1-3.

'Όλοι στην ομάδα δηλώνουν ότι θα παλέψουν στο Β' γύρο για συγκομιδή περισσοτέρων βαθμών από ότι στο Α΄γύρο και η αρχή θα γίνει την προσεχή Κυριακή απέναντι στη Μάστρου.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία