Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ Μεσολογγίου στο Δρόμο Θυσίας Αιτωλικού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Σάββατο 24/2/2018 η Ακαδημία μας στήριξε τις εορτές Ντολμά για την 192η επέτειο της μάχης και πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στους δρόμους θυσίας 1000μ και 7000μ!!!

Αψηφώντας τον καιρό, που τελικά ήταν σύμμαχός μας καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, οι αθλητές μας έδωσαν ψυχή και σώμα… Κοντά μας όπως πάντα και οι γονείς των αθλητών μας!!! Αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς μας δρομείς για την προσπάθειά τους στα 1000μ. Συγχαρητήρια και στους μεγάλους μας δρομείς για την επίδοσή τους στον αγώνα των 7000μ.: Φαράντου Αγγελική (1η στην κατηγορία της) Μπελλάλη Εβελίνα (2η στην κατηγορία της), Κανούρη Ελένη (3η στην κατηγορία της), Ελευθέριος Διαμαντόπουλος (4ος στην κατηγορία του).

Στον αγώνα των 7000μ έλαβε επίσης μέρος και ο μικρός μας αθλητής Ιωάννης Τζαμανής (Δ’ Δημοτικού) που αναδείχτηκε φυσικά 1ος στην κατηγορία του αφού ήταν και ο μοναδικός σε αυτή τη μεγάλη για την ηλικία του απόσταση!

 Συγχαίρουμε τέλος τους διοργανωτές που υλοποίησαν με επιτυχία όλους τους αγώνες, σε μια περίοδο αστάθειας καιρού και τους ευχόμαστε και του χρόνου!

Ο αθλητισμός είναι μια ανώτερη, ενωτικής φύσης, ψυχοπνευματική λειτουργία και πανανθρώπινη κοινωνική εκδήλωση, που βρίσκει την ιδανική της έκφραση μέσα από τον έντεχνο, αλλά άδολο, ανιδιοτελή και ανυστερόβουλο σωματικό αγώνα…

Εκ της Διοικήσεως

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία