Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο A. Ζήκος που διαπαιδαγωγεί χαρακτήρες ως προπονητής ακαδημιών... και διευθυντής φυλακών!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Αντώνης Ζήκος είναι υπεύθυνος των Ακαδημιών της Θύελλας Πατρών και συνδυάζει άριστα την προπονητική και το χόμπι με τη βαριά θέση που κατέχει στο Κατάστημα Κράτησης Πατρών.

Ο Αντώνης Ζήκος κάνει εξαιρετική δουλειά ως υπεύθυνος των υποδομών της Θύελλας Πατρών ενώ είναι προπονητής στον Ωλενιακό και στις ομάδες που συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα. Ως απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας διαπαιδαγωγεί χαρακτήρες με επιτυχία και συνδυάζει την προπονητική με την βαριά θέση που κατέχει ως διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Πατρών.

Ένας πετυχημένος άνθρωπος τόσο στη δουλειά του όσο και στο χόμπι που σπούδασε. Έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα και έχει βοηθήσει στην ανάδειξη ταλέντων από τις ακαδημίες που έχουν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα.

Ο ίδιος αναφερόμενος στη δουλειά που γίνεται στις υποδομές της Θύελλας Πατρών τόνισε «Η ομάδα έχει μεγάλο βάθος και αυτό φαίνεται με τις δυο ομάδες που κατεβάζουμε στο παιδικό πρωτάθλημα. Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά ενώ ήδη στην ανδρική ομάδα αγωνίζονται παίχτες που προέρχονται από τις ακαδημίες. Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια η Θύελλα Πατρών θα αγωνίζεται μόνο με δικά της παιδιά, με παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες, από τα σπλάχνα της ομάδας. Γίνεται μια άρτια δουλειά αφού μας ευνοούν οι εγκαταστάσεις που έχει η Θύελλα. Ίσως είμαστε μια από τις λίγες ακαδημίες που έχουμε γήπεδο 11x11 και έχουμε τη δυνατότητα να προπονούμαστε σωστά και να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται για τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται είναι ο Ωλενιακός που με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000 και 2001 είναι με το ΠΑΤΡΑΙ στην πρώτη θέση. Δεν είναι αυτοσκοπός η πρώτη θέση αλλά είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της εκμάθησης που γίνεται στα νεαρά παιδιά. Ερωτηθείς ο Αντώνης Ζήκος ποιος είναι ο στόχος που έχει βάλει στις υποδομές της Θύελλας τόνισε «Σκοπός είναι στις ακαδημίες η εκμάθηση σωστού ποδοσφαίρου. Το βλέπουμε ως μια καλή ευκαιρία να αποκτούμε εμπειρίες και ένα βήμα πριν την μεγάλη ομάδα. Για εμάς είναι πλεονέκτημα ότι δουλεύουμε σε γήπεδο με φυσικό χορτάρι ενώ όλες οι υπόλοιπες ακαδημίες κάνουν προπόνηση σε πλαστικό τερέν. Στην Θύελλα Πατρών δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα νέα παιδιά και συνεχώς τα μάτια μας είναι στους παίχτες των Ακαδημιών που θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας.»

 

 

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία