Αγγελίες    Επικοινωνία

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ έχει την τιμή να ανακοινώσει την απόκτηση του μεγαλύτερου αθλητή Μπάσκετ που ανέδειξε το Μεσολόγγι τον κ. Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο.

Ο κ. Σταυρόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις. Αθλητής με ήθος και ανεξάντλητα αθλητικά προσόντα, γεννημένος νικητής στο παρκέ, έχει οδηγήσει στο παρελθόν ομάδες σε τεράστιες επιτυχίες. Με πλούσιο βιογραφικό και αξιοζήλευτη καριέρα, ο Μεσολογγίτης υπερ-αθλητής, συμφώνησε με τους Λέοντες να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή αλλά και να συμπληρώσει το team προπονητών της ακαδημίας του Συλλόγου.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΓΣ Χαρίλαου Τρικούπη στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μια σπουδαία συμφωνία-μεταγραφή για το Σύλλογο ένα νέο ξεκίνημα για τον κ. Σταυρόπουλο σε κοινή στόχευση και χάραξη στρατηγικής με σκοπό να φέρουμε τα παιδιά του Δήμου μας στο γήπεδο αλλά και να δημιουργηθεί ένα νεανικό αθλητικό σύνολο το οποίο με τις προσθήκες έμπειρων και καταξιωμένων αθλητών θα πρωταγωνιστεί στο γήπεδο.

Καλωσορίζουμε τον κ. Σταυρόπουλο στην οικογένεια του ΛΕΩΝ και του ευχόμαστε να είναι υγιής οδηγώντας την ομάδα και το Σύλλογο σε νέες επιτυχίες.

Το ρόστερ του Λέων θα ενισχύσει από την νέα αθλητική σεζόν ο Ντίνος Σταυρόπουλος, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές της ΑΙΧΜΗΣ.

Ο αρχηγός και…. σημαία του Χαρίλαου Τρικούπη θα μετακινηθεί στην έτερη Μεσολογγίτικη ομάδα με αυξημένες αρμοδιότητες οι οποίες ακόμη δεν έχουν όμως αποκρυσταλλωθεί.

Παράλληλα στο αθλητικό σωματείο του Μεσολογγίου υπάρχουν και διοικητικές ανακατατάξεις δεδομένου ότι το μέλος της διοίκησης Σπύρος Διαμαντόπουλος θα παραιτηθεί καθώς αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το Σεπτέμβρη στην διοίκηση του δήμου Μεσολογγίου.  

Δύο τρίποντα

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 09/05/2019

 

Με δύο ηχηρές προσθήκες έκλεισε την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ο Κώστας Λύρος.

Ο Ντίνος Σταυρόπουλος, αρχηγός και «σηµαία» του Χαρ. Τρικούπη εντάχθηκε στο δυναµικό του συνδυασµού και θα είναι υποψήφιος για την τοπική κοινότητα Μεσολογγίου.

Στο δε Μποχώρι υπήρξε µια ποιοτική υποψηφιότητα της τελευταίας στιγµής, αυτή του εκπαιδευτικού Νίκου Πιστιόλη, ανθρώπου που...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ατυχέστατη ανακοίνωση

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 09/05/2019

 

Με µια ατυχή ανακοίνωση ο «Χαρ. Τρικούπης» πήρε θέση για την απόφαση του αρχηγού του να συµπορευτεί µε Λύρο. Σε αυτήν έγραφε:

Ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης µε τη συµµετοχή του στην Α2 (και στοχεύοντας στη συµµετοχή του στα play off ανόδου) βρίσκεται στην πιο ιστορική στιγµή του. Κύριο µέληµα της διοίκησης είναι να διατηρηθεί η οµαλή λειτουργία και το αθλητικό ιδεώδες που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια. Για αυτό το λόγο θα θέλαµε να διευκρινίσουµε ότι η απόφαση του επαγγελµατία αθλητή Κων/νου Σταυρόπουλου να είναι υποψήφιος στις ερχόµενες δηµοτικές εκλογές είναι καθαρά προσωπική του επιλογή και δεν...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

Ο αρχηγός του Χαρίλαου Τρικούπη, ο Μεσολογγίτης Ντίνος Σταυρόπουλος, αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του στις προσεχείς, κρίσιμες δημοτικές εκλογές.

Ο παίκτης – σύμβολο της μεγάλης τοπικής μας ομάδας μπάσκετ δήλωσε σχετικά τα εξής:

Όλα τα χρόνια ως επαγγελματίας αθλητής επέλεγα πάντα ομάδες, που είχαν πάντα ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους, με όραμα και όρεξη για δουλειά.

Όλα αυτά συντέλεσαν ώστε και στις δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2019 να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δημιουργική Ανατροπή του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου.

Το όραμα, η ηθική, η ικανότητα και η όρεξη για δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά, που διακρίνονται στον κ. Κώστα Λύρο αλλά και στον συνδυασμό του, που λειτουργεί σαν ομάδα με σκοπό να δημιουργήσουν

ένα καλύτερο αύριο.

 

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος,

Επαγγελματίας Παίκτης Ομάδας Μπάσκετ

Προπονητής Ομάδας Μπάσκετ U21

 

Δήλωση στο www.aitosports.gr με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του για 5η συνεχή χρονιά με την ομάδα του Γ.Σ Χαρίλαος Τρικούπης, όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου η πρόεδρος της ομάδας κ.α Βασιλική Μπελέκου παραχώρησε ο καλαθοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Μεσολογγίου Ντίνος Σταυρόπουλος.

«Πέρσι αποφασίσαμε να παραμείνω στην ομάδα και να παίξω για τουλάχιστον δυο ακόμη χρόνια. Από την στιγμή που η πρώτη χρονιά τέλειωσε και ήταν άκρως επιτυχημένη δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω και για την δεύτερη χρονιά αφού από την στιγμή που πήρα τα λεπτά συμμετοχής απέδειξα ότι μπορούσα να σταθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος του συλλόγου για μια ακόμη χρονιά και ευελπιστώ σε μια πορεία πολύ καλύτερη από την περσινή.»

Πηγή: aitosports.gr

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία