Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιτωλικού, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Μελαχρή Περσεφόνη, Αντιδήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου για την άμεση ανταπόκριση σε ένα χρόνιο αίτημα του σχολείου μας.

Συγκεκριμένα συνεργεία του Δήμου άρχισαν το κλάδεμα των ευκαλύπτων που υπάρχουν μέσα στο προαύλιο χώρο και αποτελούσαν μόνιμο κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών.

Ο Δ/ντής του Σχολείου
Κολτσίδας Παναγιώτης

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που με την παρουσία τους, τα λόγια τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν τη δύσκολη στιγμή της απώλειας του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, Θανάση Ζούκα και απάλυναν με τον δικό τους τρόπο τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια ενός πραγματικά σπουδαίου και μοναδικού ανθρώπου, για τον οποίο αισθανόμαστε όλοι μεγάλη υπερηφάνεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία και τα παρήγορα λόγια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Κοσμά καθώς και για την παρουσία μελών της Χορωδίας Ιεροψαλτών.

Η οικογένεια Αθανασίου Ζούκα

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών του 2ου Λυκείου Μεσολογγίου ευχαριστούν θερμά τον κύριο Βασίλειο Κουφό για την χορήγηση και εγκατάσταση ενός κλιματιστικού μηχανήματος για την αίθουσα του μαθήματος των Αγγλικών του σχολείου. Εκτιμούμε ότι με τη προσφορά του αυτή θα βελτιωθούν οι συνθήκες της διδασκαλίας του μαθήματος των Αγγλικών προς όφελος των μαθητών μας.

 

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούν θερμότατα, το Ίδρυμα «Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα» για τη δωρεά των 10.000 €. για το πολύτιμο έργο που παράγει όσον αφορά τους νέους με νοητική στέρηση &συνοδές αναπηρίες. Η δωρεά αυτή επίσης δίνεται καθώς το εργαστήρι « Παναγία Ελεούσα» χαρακτηρίζεται από διαφάνεια στην οικονομική του λειτουργία.

Οι πρωτοβουλίες αυτές στηρίζουν το δύσκολο κι ευαίσθητο έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας, που αφορά στην πλέον ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα των συνανθρώπων μας με την πληγωμένη νοημοσύνη.

 Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 10/10/2019

Ο συνεταιρισμός αλιέων Μεσολογγίου «Η Αναγέννηση» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και τους αντιδημάρχους Περσ. Μελαχρή και Νίκο Καραπάνο διότι ενήργησαν άμεσα ώστε να μην χαθεί η φετινή παραγωγή του συνεταιρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, με τις παρεμβάσεις που έγιναν στο δρόμο της Αγίας Τριάδας αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών και η συγκοινωνία έγινε και πάλι δυνατή.  

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Η διοίκηση του εμποροβιομηχανικού συλλόγου Μεσολογγίου απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια για τη βράβευση στην εφημερίδα «ΑΙΧΜΗ» ως δεύτερη καλύτερη Περιφερειακή εφημερίδα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτή την τιμητική διάκριση της τοπικής μας Εφημερίδας και συγχαίρουμε τον εκδότη της κ. Σωκράτη Στέλλιο, τους συνεργάτες και το προσωπικό της εφημερίδας για τον επί σειρά ετών αγώνα τους, έτσι ώστε να καλύπτονται όλα τα γεγονότα της ευρύτερης περιοχής με αντικειμενικότητα και αμεσότητα.

Επιπλέον, θεωρούμε τιμή για την Ιερή Πόλη Μεσολογγίου η εφημερίδα του τόπου μας να λαμβάνει αυτή τη σπουδαία Πανελλήνια διάκριση κερδίζοντας δύο βραβεία στο διαγωνισμό των περιφερειακών ΜΜΕ.

Γνωρίζουμε πως η τοπική μας εφημερίδα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επιχειρήσεων – συμπολιτών της, προβάλλοντας τις διεκδικήσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν το Μεσολόγγι και προσβλέπουμε στη συνέχιση της αλληλέγγυας συνεργασίας μας, προκειμένου να αναδείξουμε τα σημαντικά προβλήματα του τόπου μας.

Κλείνοντας, ευχόμαστε καλή δύναμη για τη συνέχιση του έργου σας και αυτή να είναι η πρώτη από πολλές βραβεύσεις που θα ακολουθήσουν.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Βασίλειος Σπυρόπουλος

Η γενική γραμματέας
Μαργαρίτα Κοσσόβα

Σελίδα 1 από 23

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία