Αγγελίες    Επικοινωνία

Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου, όταν ο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ επανερχόταν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, έπρεπε να βρεθεί λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα, ο χώρος που θα έκαναν προπόνηση τα τμήματα της ομάδας μας (ανδρικό - παιδικό - Junior), διότι το Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές (γνωστοί άγνωστοι) και η μεταφορά των τμημάτων εκτός Αιτωλικού, ήταν αδύνατη.

Τη λύση στο πρόβλημα την έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σημερινός πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Φλώρος Γεώργιος. Με προσωπική του εργασία σε διάστημα ενός έτους, κατάφερε να μετατρέψει ένα χωράφι, στον οικισμό Νησάκι (Αστροβιτσα) Αιτωλικού, σε ένα μικρό πανέμορφο προπονητικό κέντρο για την αγαπημένη του ομάδα, τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ και Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από όλη την "οικογένεια" του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ!!!

Υ. Γ. Τα προβλήματα στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού παραμένουν άλυτα μέχρι και σήμερα...

Πηγή: facebook Άρης Αιτωλικού
aitosports.gr

Μετά το 1ο δημοτικό σχολείο Μεσολογγίου η οικογένεια Τριανταφύλλου έκανε μια ακόμη σημαντική δωρεά, αυτή τη φορά στο 4ο δημοτικό.

Δώρισε γήπεδα και αθλητικές υποδομές κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά ώστε να μπορούν τα παιδιά να παίζουν και να αθλούνται με ασφάλεια. Σήμερα Δευτέρα, το πρωί έγινε η τελετή των εγκαινίων με την παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, που έδωσε την ευλογία του και προέτρεψε τα παιδιά, εκτός από το σώμα, να φροντίζουν και το πνεύμα. Τους συνέστησε να είναι ευγενικά, υπάκουα και μελετηρά.

Τις θερμές τους ευχαριστίες στην οικογένεια απηύθυναν η διευθύντρια του σχολείου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, με φανερή την συγκίνησή τους.

Την κορδέλα έκοψε ο κ. Τριανταφύλλου, με τον Μητροπολίτη, ενώ οι μαθητές για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους και να τιμήσουν την Ειρήνη που στέλνει δώρα στα παιδιά από τον ουρανό όπου βρίσκεται, διοργάνωσαν μια μικρή μουσική παράσταση. Ροζ και λευκά μπαλόνια έγραφαν το όνομα «ΕΙΡΗΝΗ».

Παράλληλα προς τιμήν του αγγέλου που βρίσκεται κοντά στα παιδιά του Μεσολογγίου, η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ονομάζεται πλέον «Αίθουσα Ειρήνη Τριανταφύλλου». Η προσφορά της Ειρήνης και της οικογένειάς της είναι ιδιαίτερα συγκινητική και τα λόγια φτωχά να την περιγράψουν…

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 23/05/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οι υπερσύγχρονοι αθλητικοί χώροι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου εγκαινιάστηκαν από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, που αποτελούν δωρεά της οικογένειας της Ειρήνης.

Σε μια συγκινητική τελετή ο Δημήτρης και η Ελένη, οι γονείς της Ειρήνης που πριν από πέντε χρόνια ταξίδεψε στην γειτονιά των αγγέλων, δέχθηκαν τις ευχαριστίες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου για την δωρεά τους. Με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και υλικά κατασκευάστηκε γήπεδο βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου, κερκίδα και ένα κιόσκι, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου φοίτησε και η Ειρήνη. Αυτά λοιπόν είναι τα...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 23/05 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Το Σχολείο μας και η σχολική κοινότητά μας σε εσωτερική της εκδήλωση, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, τη Δευτέρα 20 – 5 – 2019 εγκαινίασε τα σύγχρονα γήπεδά του.

Στην εκδήλωση αυτή σεμνά και ταπεινά εξέφρασε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και μια βαθιά συγκίνηση στην κ. Ελένη Πλακίδα και στον κ. Δημήτριο Τριανταφύλλου για την παραπάνω δωρεά τους, η οποία είναι εις μνήμην της κόρης τους Ειρήνης, μαθήτρια του Σχολείου μας πριν μερικά χρόνια. Τα γήπεδα, σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και εισηγήσεις του Διευθυντή του Σχολείου και του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου ονομάστηκαν «Γήπεδα Ειρήνης Τριανταφύλλου» και η ονοματοδότηση αποτυπώνεται σε βραχώδη λίθο στην είσοδο του Σχολείου. Παρακάτω μεταφέρουμε την εκφώνηση του Διευθυντή και μαθήτριας του Σχολείου προς τους τιμωμενούς τους.

Διευθυντής:

Ι.Π. Μεσολογγίου, 20 Μαΐου 2019

Κ. Ελένη!

Κ. Δημήτρη!

Εκ μέρος:

των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας

των μαθητών μας

των γονέων και κηδεμόνων

Αυτών που ήταν, που είναι και αυτών που θα έρθουν, απ΄ όλη την κοινωνία, σας παρακαλούμε, δεχτείτε ένα πηγαίο και αγνό μεν, αλλά μεγάλο Ευχαριστώ.

Σας ευχαριστούμε που μας διδάξατε: τι είναι άνθρωπος.

Σας ευχαριστούμε που μας διδάξατε: τι είναι αγάπη

Σας ευχαριστούμε που μας διδάξατε: τι είναι μεγαλοψυχία.

Σας ευχαριστούμε που μας διδάξατε: τι είναι πνεύμα

Πνεύμα και ψυχή, με την πιο θετική, με την πιο δημιουργική, τελικά και πραγματικά με την πιο ανθρώπινη και υπαρξιακή έκφραση.

Πνεύμα και ψυχή, που δε στενάζει και δεν τερματίζεται εντός και κάτω από τα στενά και συμβατικά όρια που μας επιβάλλει περιοριστικά η τετριμμένη υλιστική καθημερινότητά μας και η άνευ ουσία και περιεχόμενο έκφανση αδυναμιών της ανθρώπινης υπόστασής μας, όταν την αυτό-περιορίζουμε στο στενό χωροχρονικό πλαίσιο του αισθητηριακού μας κόσμου.

Πνεύμα και ψυχή, που ο δημιουργός μας γενναιόδωρα μας προίκισε και σε εμάς εναπομένει αέναα και επίμονα να ανακαλύπτουμε προάγοντας την ύπαρξή μας, ανακαλύπτοντας την πραγματική μας υπόσταση και την υπαρξιακή μας αποστολή.

Αξίες που εσείς μας τις διδάξατε με τρόπο που οραματιστήκατε και υλοποιήσατε και σε εμάς τα λόγια χάνουν τη δύναμή τους, ώστε να σας εκφράσουμε και να σας μεταφέρουμε τα αισθήματα των παιδιών. Αν και γνωρίζουμε ότι έχετε γνώση για την υποδοχή των γενναιοτήτων σας στα παιδιά, ωστόσο, πλέον, από το γεγονός ότι σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, για το Σχολείο και την πόλη προστίθεται και γράφεται(ε) μια εξαιρετικά ιδιαίτερη Σελίδα Ιστορίας, σας μεταφέρουμε και σας παρακαλούμε αποδεχτείτε τη χαρά και τη συγκίνηση όλης της σχολικής μας κοινότητας, αλλά ιδιαίτερα των μαθητών.

Θυμίζοντάς σας: δεν έχει σημασία που είσαι και πώς είσαι, για όσο διάστημα κάποιος σ’ αγαπάει και νοιάζεται για ‘σένα, όπως θα έλεγε ο Βρετανός συγγραφέας Ρόαλντ Νταλ.

Να σας εκφράσουμε ένα μεγάλο:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Εκ μέρος της Σχολικής Κοινότητας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου
Δρ. Ρήγας Κωνσταντίνος, διευθυντής του σχολείου

Μαθήτρια:

Εκ μέρος των μαθητών του σχολείου μας

Στην Ι.Π. Μεσολογγίου, σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Κυρία Ελένη, Κύριε Δημήτρη

Όσο δύσκολα και περίεργα αισθανόμαστε όταν αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα μας κυριεύουν, τόσο δυνατοί και αποφασιστικοί είμαστε. Με συγκίνηση και χαρά δεχτήκαμε το δώρο σας, το μεγαλείο της ψυχής σας. Μας τα δώσατε «όλα» και εμείς σας ανταμείβουμε με τη χαρά μας.

Η προσφορά σας είναι σημαντική για μας, για την καθημερινή λειτουργία του Σχολείου μας και τις δραστηριότητές μας. Είναι μια ύπαρξη ανάγκης που αναπληρώνεται και μια ανάγκη ύπαρξης που μας αποκαλύπτεται από τον νοητό κόσμο των ανθρωπίνων αξιών και μετουσιώνεται στην εξύψωση του υπαρκτού κόσμου μας.

Αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και την εισπράττουμε από την πληθωρικότητα του ενδιαφέροντός σας. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε, επιτρέψτε μας να εκφράσουμε και τη συγκίνησή μας. Ξέρουμε, γνωρίζουμε και νιώθουμε ότι σ’ αυτόν τον κόσμο και σ’ αυτόν το χώρο δεν είμαστε οι μόνοι και ούτε είμαστε μόνοι. Και αυτό μας δίνει και συγκίνηση και χαρά.

Που εμείς στα «Γήπεδα της Ειρήνης» με την Ειρήνη, μόνο χαρά θα έχουμε.

Σας ευχαριστούμε!

Χριστός Aνέστη!

Οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Μεσολογγίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου θα εγκαινιάσει τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 5.00 μ. μ. το Δημοτικό γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Την εκδήλωση που διοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου και η Δημοτική Κοινότητα Αγ. Κωνσταντίνου σε συνεργασία με πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία του Αγίου Κωνσταντίνου θα παρουσιαστούν χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτριος Ψαθάς» και του Συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και των παλαιμάχων της ΑΕΚ Αθηνών.

AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το γήπεδο στο χωριό Τρύφος Ξηρομέρου (Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας) όσο υπήρχε η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, το γήπεδο που έχει κατασκευαστεί με χρήματα των δημοτών, βρισκόταν σε άριστη κατάσταση, τα πράγματα όμως άλλαξαν με την παύση της λειτουργίας της ομάδας και το γήπεδο αφέθηκε παρατημένο στη μοίρα του.

 Η σελίδα "Τρύφος- Βούστρι: Το χωριό μας", βλέποντας το παρατημένο γήπεδο του χωριού αφού το φωτογράφισε, ανέβασε τις εικόνες στο διαδίκτυο και γράφει: "Γήπεδο Τρύφος σήμερα. Τα παιδιά προσπαθούν να μπαλώσουν τα σάπια δίχτυα. Μπάζα πεταμένα πρόσφατα δίπλα στην περίφραξη. Ο πάγκος ακόμη γκρεμισμένος. Εικόνα διάλυσης, απαξίωσης, εγκατάλειψης και εδώ..."

Το γήπεδο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και εφόσον γίνονταν απο τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας εργασίες συντήρησης και ανακαίνησης, θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό «πόλο έλξης» για την άθληση τόσο των παιδιών, όσο και των κατοίκων.....

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Σελίδα 1 από 11

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία