Αγγελίες    Επικοινωνία

Το τμήμα μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καρατσώρη.

Ο Coach Καρατσώρης δούλεψε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, καθώς και στην ανδρική ομάδα σαν άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Φαράντου. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί 15 Ιουνίου 2019 στο ΔΑΚ Αγρινίου το Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ μεταξύ των ακαδημιών του Παναιτωλικού και της ΓΕΑ.

Το τουρνουά το οποίο πραγματοποιήθηκε με αφορμή και τη λήξη της περιόδου 2018-2019 αποτέλεσε μία όμορφη γιορτή για τους αθλητές-τριες του τμήματος πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, παρουσία γονέων και του Προέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Στεργίου και του Β' Αντιπροέδρου και εφόρου του τμήματος πετοσφαίρισης Νικόλαου Χούση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού ευχαριστεί τους προπονητές του τμήματος κ. Γιώργο Ασημακούλα και Αφροδίτη Περιβόλα για την άψογη συνεργασία και διοργάνωση, καθώς και τους γονείς των αθλητών/τριων για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο σύλλογο και εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Πηγή: panetolikosac.gr

«3ο summer camp 2019» από τη ΓΕΑ

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει το 3ο summer camp 2019 το χρονικό διάστημα 18 Ιουνίου - 12 Ιουλίου για παιδιά 4 – 14 χρονών.

Σ’ ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένων και επιστημονικά καταρτισμένων καθηγητριών θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω δραστηριότητες περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, τραμπολίνο, ρυθμική και ενόργανη γυμναστική, μοντέρνο χορό, παραδοσιακούς χορούς zumba, δημιουργικό και μουσικοκινητικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, πισίνα και εκδρομές στη λίμνη Τριχωνίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε vα απευθυνθείτε στις υπεύθυνες καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής Αλεξάνδρα Αθανασίου 6997189911 και Μάρθα Τσετσέλη 6947890222.

Η Ακαδημία Στίβου Πνοή έλαβε μέρος στους 3ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1/6/2019 στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Σε μια ιδιαίτερη ημερομηνία (1 Ιουνίου) που έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πράγματι το στάδιο πλημμύρισε από εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα καθώς έδωσαν το παρών περίπου 500 αθλητές! "Τρέχω και χαμογελώ για καλό σκοπό" ο τίτλος της διοργάνωσης που σκοπό είχε την ανάδειξη των ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού αλλά και την κοινωνική ευαισθητοποίηση καθώς τα έσοδα από τις συμμετοχές των αθλητών θα διατεθούν στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’.

Μπράβο στους αθλητές μας για την όμορφη παρουσία τους στην παρέλαση αλλά και την αθλητική τους συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους γονείς που ήταν μαζί μας! Ευχαριστούμε τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου για την πρόσκληση και εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχή διοργάνωση των αγώνων Run & Fun 2019 και ιδιαιτέρως στην προπονήτρια της ακαδημίας Στίβου της ΓΕΑ Ελένη Νικολοπούλου που ήταν η "ψυχή της διοργάνωσης".

Η Ακαδημία Στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει, το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019, στις 7 το απόγευμα, στο ΔΑΚ Αγρινίου τους 3ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου «Run & Fun» που είναι αφιερωμένοι στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Τρέχω και χαμογελώ για καλό σκοπό» με την συμμετοχή 500 παιδιών από τις ακαδημίες των αθλητικών σωματείων του νομού Αιτωλοακαρνανίας. 500 μικροί αθλητές από Αγρίνιο, Λευκάδα ,Μεσολόγγι και Ναύπακτο θα πλημμυρίσουν το Δ.Α.Κ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης" με αθλητικά χαμόγελα αλλά και το σπουδαίο μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πηγή: kalyvia.gr

Με τα θερμά χειροκροτήματα, τα συγχαρητήρια και τις φιλοφρονήσεις του κοινού στις αποσκευές της, επέστρεψε από την Ερμούπολη της Σύρου η αποστολή του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου.

Σκοπός της μετάβασης στην Σύρο το τετραήμερο 2-5 Μαΐου 2019 ήταν η συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών για νέους "συριανοπατώ", που διοργανώθηκε από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Σύρου ‘Η Σοφία της παράδοσης‘.

Οι επίσημες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Μαΐου στο Θέατρο Απόλλων, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του Φεστιβάλ από όλους τους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια της τελετής και σε σύντομο χαιρετισμό του ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ κ. Δημοσθένης Καπώνης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του Φεστιβάλ, επισημαίνοντας παράλληλα τους νέους δρόμους συνεργασίας και αλληλεγγύης που ανοίγουν ανάλογες εκδηλώσεις στους νέους, που ασχολούνται με τους χορούς και τις παραδόσεις της πατρίδας μας.

Οι εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ ολοκληρώθηκαν με την μεγάλη παρέλαση όλων των συμμετεχόντων Συλλόγων στον παραλιακό δρόμο της Ερμούπολης, η οποία κατέληξε στην κεντρική πλατεία, όπου στη συνέχεια έλαβαν χώρα οι πρώτες χορευτικές εκδηλώσεις.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 4 Μαΐου αργά το απόγευμα στο θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μέρος των χορευτικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, στο όποιο έλαβε μέρος και ο Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ.

Το παιδικό τμήμα του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ που συμμετείχε στο φεστιβάλ, αποτελούσαν 22 χορεύτριες και χορευτές, οι όποιοι κατά τη διάρκεια της μουσικοχορευτικής παράστασης, επέδειξαν μια απαράμιλλη χορευτική δεξιοτεχνία, αλλά και ένα ιδιαίτερο ήθος όσο αφορά την εν γένει παρουσία τους.

Ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ, κ. Δημοσθένης Καπώνης, για τη μεγάλη επιτυχία της αποστολής στη Σύρο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί παράλληλα, όλες τις μικρές χορεύτριες και τους χορευτές του Ομίλου που έλαβαν μέρος, καθώς και τους γονείς τους που είτε τους συνόδευσαν, είτε τους ενθάρρυναν να συμμετέχουν!

Ιδιαίτερα βέβαια, ευχαριστεί τον χοροδιδάσκαλο του Ομίλου κ. Γιώργο Τσελίκα για την καθοριστική του συμβολή τόσο στην προετοιμασία όσο και στην παρουσία του Ομίλου, στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών για νέους της Σύρου, όπως επίσης και τη συνεργάτιδα του κα Ασπασία Κρικώνη.

Σελίδα 1 από 23

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία