Αγγελίες    Επικοινωνία

Από μια απουσία για Τρίκαρδο Κατοχής και Όμηρο Νεοχωρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους Τρίκαρδος Κατοχής και Όμηρος Νεοχωρίου ενόψει της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου που θα βρει τις δυο γειτονικές ομάδες με κοινή έδρα αντιμέτωπες στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των play-offs.

Για τους τυπικά γηπεδούχους την ομάδα του Τρίκαρδου ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ασπογέρακας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού Οδυσσέα Ψηλού που ταλαιπωρείται από θλάση.

Από την άλλη και την ομάδα του Νεοχωρίου ο Πατρινός τεχνικός των "πράσινων" Χρήστος Καραπίτσος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Φώτη Παπανικολάου που και αυτός ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα προφυλαχτεί για τη συνέχεια.

Αρκετός αναμένεται και ο κόσμος που θα βρεθεί σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου στις 5:00 μ.μ στο γήπεδο Νεοχωρίου ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το γειτονικό ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των play-offs.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν ο κ. Ματσούκας, με βοηθούς τους κ.κ Καλαμπόκη και Τριανταφύλλου.

Πληροφορίες ρεπορτάζ : www.olatagoal.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία