Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων προηγήθηκε στις εκλογές της ΠΕΔ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, προηγήθηκε στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Ο συνδυασμός του κ. Παπαδόπουλου, πήρε 54 ψήφους από τους 119 και εκλέγει 10 έδρες στο 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Ο συνδυασμός του Δημάρχου Θέρμου, Σπύρου Κωνσταντάρα, έλαβε 45 ψήφους και εκλέγει 8 έδρες και ο συνδυασμός του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, έλαβε 17 και εκλέγει 3 έδρες. Ακόμη, ο Χρήστος Πατούχας έλαβε τρεις ψήφους, χωρίς να εκλέξει έδρα. Τι επόμενες ημέρες θα γίνει η διαδικασία για την εκλογή προέδρου που όπως φαίνεται θα είναι ο δήμαρχος Καλαβρύτων.

Με τον συνδυασμό του Θανάση Παπαδόπουλου στο Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. εκλέγονται οι: δήμαρχοι: Αθανάσιος Παπαδόπουλος (Καλαβρύτων) με 40 ψήφους, Θεοδώρος Μπάρης (Ερυμάνθου) με 37, Διονύσιος Μπαλιούκος (Ανδρίτσαινας-Κρεστένων) με 34, Ιωάννης Λέντζας (Ανδραβίδας-Κυλλήνης) με 31, Δημήτριος Καλογερόπουλος (Αιγιαλείας) με 27, Θεόδωρος-Γεώργιος Αποστολάκης (Ακτίου-Βόνιτσας) με 21. Επίσης εκλέγονται οι δημοτικοί σύμβουλοι: Βασιλική Ψυχράμη-Σταυροπούλου (Αιγιαλείας) με 39, Γεώργιος Σιαμαντάς (Ναυπακτίας) με 30, Πέτρος Γιαννακόπουλος (Αρχαίας Ολυμπίας) με 28, Ιωάννης Αργυρόπουλος (Πύργου) με 27.

Με το συνδυασμό του Σπύρου Κωνσταντάρα στο Δ.Σ. της ΠΕΔ εκλέγονται οι δήμαρχοι: Σπύρος Κωνσταντάρας (Θέρμου), Κώστας Λύρος (Μεσολογγίου) , Γιάννης Τριανταφυλλάκης (Ξηρομέρου) και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Δημήτριος Σκορδόπουλος (Αγρινίου) με 27 ψήφους, Κυριάκος Ορλώφ (Δυτικής Αχαΐας) με 25, Κωνσταντίνος Σβόλης (Πατρέων) με 23, Νικόλαος Καραπάνος (Μεσολογγίου) με 22 και ένας εκ των Διονύση Γεωργόπουλου και Περικλή Γιαννακόπουλου που έλαβαν από 14 ψήφους.

Εκπρόσωποι για την Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ από τον συνδυασμό του κ. Παπαδόπουλου οι δημοτικοί σύμβουλοι: Χριστίνα Σταρακά (Αγρινίου) με 45 ψήφους, Γρηγόρης Αλεξόπουλος (Πατρέων) με 33, Βασίλειος Παπαδόπουλος (Ήλιδας) με 29, Νικόλαος Τζανάκος (Πατρέων) με 29, Σταύρος Καμμένος (Αγρινίου) με 22, από τον συνδυασμό του Θ. Παπαδόπουλου, ενώ από τον συνδυασμό του Σ. Κωνσταντάρα οι: Βασίλης Φωτάκης (Αγρινίου) με 28, Νίκος Γκρίζης (Αγρινίου) με 21, Ντίνος Τσουκαλάς (Ναυπακτίας) με 15 και Ανδρέας Νικολάου (Πατρέων) με 14 ψήφους.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία