Αγγελίες    Επικοινωνία

Από το Μεσολόγγι, μέλος του πληρώματος δεξαμενόπλοιου που απήχθη στο Τόνγκο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα μέλη του πληρώματος του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου από το οποίο απήγαγαν ναυτικούς, πειρατές στο Τόγκο, κατάγεται από το Μεσολόγγι.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που έκανε το πρώτο ταξίδι του. Οι γονείς τους μένουν στην Αιτωλοακαρνανία ενώ ο ίδιος, εδώ και κάποιο καιρό διαμένει στη Θεσσαλονίκη με τα αδέλφια του.

Ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού, ο οποίος έχει απαχθεί από τους δράστες, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», μεταξύ άλλων, διερωτήθηκε πώς γίνεται να εισέβαλαν οι πειρατές και να άρπαξαν τον γιο του, ενώ στο πλοίο υπήρχαν φύλακες.

«Πώς μπήκαν μέσα τη στιγμή που υπάρχουν φύλακες, και χτύπησαν λέει τους πρώτους και πήραν τα παιδιά. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά. Για να προσθέσει: «Μα έχει φύλακες μέσα. Πώς μπήκαν μέσα δυο η ώρα τη νύχτα και πήραν τα παιδιά. Δωμάτιο σε δωμάτιο».

Πηγή: pelop.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία