Αγγελίες    Επικοινωνία

Μια βόλτα στην Ελλάδα / Κάρπαθος. Το πιο όµορφο σχολείο της Ελλάδας βρίσκεται εκεί...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 03/10/2019

Κι όμως υπάρχει ένα σχολείο ξεχωριστό, φτάνει να σταθείς στην ξωπορτιά του, να το κοιτάξεις και μαθαίνεις γράμματα! Κι αυτό δεν είναι άλλο από το Δημοτικό σχολείο Διαφανίου στη νήσο Κάρπαθο. Αυτό το σχολείο στα σίγουρα έχει ψυχή!

Το κτήριο δεν είναι καινούριο, θεμελιώθηκε τον Ιούλιο του 1959 και εκτός από τα χρήματα της Νομαρχίας μεγάλος δωρητής του ήταν ο ευεργέτης Μιχαήλ Αβδελλής, που έδωσε 45.000 δρχ. για την κατασκευή του. Οι εξωτερικές καλλιτεχνικές προσθήκες στο διθέσιο δημοτικό σχολείο Διαφανίου έγιναν από τα αδέλφια Αντώνη, Μανώλη και Γιάννη Χατζηβασίλη με την επίβλεψη του πατέρα τους, του σπουδαίου λαϊκού ζωγράφου Βασίλη και από την πρώτη φάση δημιουργίας έδωσαν έναν... (πάνω φωτό)

 

Αλεξανδρούπολη. Το 1ο Δηµοτικό άλλαξε πρόσωπο… έτσι «απλά»

Ο κόσμος των μελισσιών είναι ο κόσμος της συνεργασίας, της εργατικότητας και της ομαδικότητας. Από εκεί εμπνεύστηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης και με τη βοήθεια εθελοντών το σχολείο άλλαξε πρόσωπο και έγινε viral σε ολόκληρη την Ελλάδα!

 

Πρέσπες. Ένα πέτρινο Airbnb στη µέση του πουθενά

Στην άκρη ενός δάσους, στο χωριό Οξυά Πρεσπών, υπάρχει ένα σπίτι Airbnb που κλείνει μέσα του όλη τη γαλήνη και απλότητα του τοπίου.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία