Αγγελίες    Επικοινωνία

Στην ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής ο Κ. Λύρος

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Μεγάλη τιμή και χαρά αποτέλεσε για τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Μεσολογγίου η παρουσία του στην τελετή ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την δέουσα επισημότητα στην ορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Νέα Υόρκη, παρουσία εκπροσώπων από τον θρησκευτικό, ακαδημαϊκό, πολιτικό, διπλωματικό χώρο Ελλάδας και Αμερικής.

Συγκινητική και αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία των ομογενών, «οι οποίοι αποδεικνύουν σε κάθε περίσταση την αληθινή πίστη τους και την αγάπη τους για την πατρίδα μας», υπογράμμισε ο κ. Λύρος

Σε απόσπασμα ομιλίας του ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής αναφέρει: «Το μέλλον μας είναι λαμπρό , αλλά μόνον όταν ανοίξουμε τις κουρτίνες και καλωσορίσουμε τον ήλιο της διαφάνειας και της ευθύνης ....». «Ας αποτελέσει το μήνυμα αυτό για όλους μας πηγή έμπνευσης και καθοδήγησης», σημείωσε ο νέος δήμαρχος, ευχόμενος στον νέο Αρχιεπίσκοπο: Πάντα Άξιος!

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία