Αγγελίες    Επικοινωνία

Καταγγελία του ΣΥΠΕΑ για τα εκλογικά συνεργεία

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει την Περιφερειακή Αρχή, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τη διαδικασία συγκρότησης των εκλογικών συνεργείων.

 Με επανειλημμένες κι έγκαιρες αναφορές μας προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ζητήσαμε να γίνεται η επιλογή των συναδέλφων που θα παρέχουν υπηρεσίες στις εκλογές, (εκτός όσων είναι, λόγω αρμοδιότητας, εμπειρίας και ειδικότητας, απαραίτητοι), με αντικειμενικό κι αδιάβλητο τρόπο, που θα περιλαμβάνει πολλαπλά κριτήρια, εξ αρχής προσδιορισμένα, αλλά αυτές ούτε καν συζητήθηκαν.

Αντίθετα εφαρμόζεται μια αδιαφανής διαδικασία, που στηρίζεται στη λογική του «διαίρει και βασίλευε» κι απέχει παρασάγγας από τις διακηρύξεις της Περιφερειακής Αρχής περί «διασφάλισης εργασιακών συνθηκών συμβατών με μια κοινωνία Δημοκρατίας και Δικαίου».

Για το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΙΑΠΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΗΡΑ- ΓΚΟΥΜΑ ΜΑΓΔΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία