Αγγελίες    Επικοινωνία

Απατεώνες έκαναν έρανο χρησιμοποιώντας το "Παναγία Ελεούσα"
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τι λέει η Διοίκηση του εργαστηρίου σε σχετική ανακοίνωση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με αφορμή συμβάν που υπέπεσε στην αντίληψή μας, κατόπιν μαρτυριών εκλεκτών πολιτών του Μεσολογγίου, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου περιφέρονταν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης άτομα και πουλούσαν αντικείμενα έναντι χρηματικής αμοιβής με το πρόσχημα ότι είναι εκπαιδευόμενοι νέοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και για την οικονομική ενίσχυση του Φορέα, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής: Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ουδέποτε διεξήγαγε εράνους και ουδέποτε πουλούσε αντικείμενα στους δρόμους έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα εργοτεχνήματα των νέων μας πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα δύο μαγαζάκια μας, ένα στην πόλη του Μεσολογγίου και ένα στην πόλη του Αγρινίου.

Ευχαριστούμε θερμότατα όλους για την στήριξή τους και εκφράζουμε τη βαθύτατη δυσαρέσκειά μας για τα φαινόμενα εκμετάλλευσης και απάτης εις βάρος των συνανθρώπων μας με την πληγωμένη νοημοσύνη.

 

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Μεσολόγγι - Αγρίνιο

                                                                                 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία