Αγγελίες    Επικοινωνία

Διανομή Τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Αιτ/νία
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

14/12/2018 , 17/12/2018, 18/12/2018

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με φορείς, η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εταίροι της ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ & ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ θα προχωρήσουν στη διανομή Βασικής Υλικής Συνδρομής -Β.Υ.Σ, (οδοντόκρεμες, σκόνη πλυντηρίου, σαμπουάν, υγρό πιάτων, υγρό γενικής χρήσεως, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα), ειδών παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, γάλατα, ντοματοπολτός,), στους δικαιούχους-ωφελούμενους.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα διανομών προϊόντων ΤΕΒΑ:

ΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (ΒΥΣ) και ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Α/Α

ΗΜΕΡ/ΝΙΕ Σ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΩΡΕΣ

1.

14/12/2018

17/12/2018

18/12/2018

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 13, ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

9:00-

14:00

2.

14/12/2018

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ & ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 13, ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

9:00-

14:00

 Η Κοινωνική Σύμπραξη έχει αναλάβει την ειδοποίηση των ωφελούμενων – με sms και τηλεφωνικά- προκειμένου να παραβρεθούν στα σημεία διανομής τις συγκεκριμένες ώρες. Οι ωφελούμενοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και το ΑΜΚΑ τους.

Τέλος, η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους ωφελούμενους να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Εταίρων που με αίτησής τους έχουν επιλέξει, για την καθοδήγησή τους σε θέματα παραλαβής των προϊόντων και για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία διαδικασιών των διανομών του Προγράμματος.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία