Αγγελίες    Επικοινωνία

Νέα εποχή στην έγκαιρη διάγνωση των επιθετικών καρκίνων του Μαστού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο πρώτος 3Dimensions, o πλέον σύγχρονος ψηφιακός μαστογράφος High Resolution Τομοσύνθεσης-3D με την υψηλότερη διακριτική ικανότητα σε επίπεδο 70μn (70μικρά), κατασκευής του πρωτοπόρου Αμερικανικού οίκου Hologic, ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα στο Ακτινοδιαγνωστικό Εργαστήριο Μαστού & Οστεοπόρωσης του Δρ. Σπύρου Λαζάρου.

Ο ψηφιακός μαστογράφος Hologic 3Dimensions εκτελεί ταχύτατα σε μόλις 3,7sec την εξέταση της Τομοσύνθεσης με διακριτική ικανότητα στα 70 μικρά και με την ελάχιστη δυνατή δόση (έως 40% μειωμένη) με την τεχνική ανασύνθεσης εικόνας από 3D δεδομένα (Intelligent 2D) και παρέχει την πλέον χαμηλής δόσης εξέταση Τομοσύνθεσης την  genius3D Mammography examTM.

Μόνο η Τομοσύνθεση της Hologic έχει αποδειχθεί με πολλαπλές μελέτες ότι ανιχνεύει 20-65% περισσότερους διηθητικούς καρκίνους του μαστού έναντι της απλής ψηφιακής μαστογραφίας.

Μόνο η Τομοσύνθεση της Hologic έχει κριθεί από την FDA Αμερικής ως μια αποδεδειγμένα ανώτερη εξέταση για γυναίκες με πυκνούς μαστούς έναντι της απλής ψηφιακής μαστογραφίας.

Με ενσωματωμένη, για πρώτη φορά σε σύστημα της Hologic στη χώρα μας, τη νέα τεχνική μαστογραφίας με σκιαγραφικό I-View και σε συνδυασμό με υψηλής ευκρίνειας εικόνες δίνει λειτουργικές πληροφορίες για τον Μαστό ανάλογες μίας Μαγνητικής Μαστογραφίας με την ίδια ακρίβεια.

Ο 3Dimensions έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει μια καλύτερης ποιότητας και πιο ευχάριστη εξέταση στην εξεταζόμενη με το νέο πρωτοποριακό κυρτό πίεστρο μαστού το οποίο αγκαλιάζει καλύτερα τον μαστό και ελαχιστοποιεί τον πόνο.

Με τα νέα λογισμικά Image Analytics, CAD και risk assessment Quantra της Hologic που έχουν εγκατασταθεί στο μηχάνημα, ξεκινά για πρώτη φορά και στην Ελλάδα η νέα εποχή ανίχνευσης ύποπτων βλαβών με τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) καθώς και η γρήγορη, με ακρίβεια ποσοτική εκτίμηση της πυκνότητας του Μαστού που είναι απαραίτητη για την εκτίμηση ρίσκου για καρκίνο της εξεταζόμενης.

Τέλος, η δυνατότητα υψηλής ακρίβειας βιοψίας αποτιτανώσεων και ύποπτων ευρημάτων κατευθυνόμενη από εικόνες τομοσύνθεσης που παρέχει το ενσωματωμένο σύστημα Affirm της Hologic δίνει τη δυνατότητα ολοκληρωμένης διάγνωσης για τις παθήσεις του Μαστού.

Η μελέτη των παραπάνω υψηλής ευκρίνειας εικόνων που παράγει με μειωμένη μέχρι και 50% τη δόση ακτινοβολίας, όταν χρησιμοποιείται το intelligent 2D πρόγραμμα συνθετικών εικόνων, γίνεται για πρώτη φορά σε monitor 12K Unity της Βarco που επιτρέπει την ανάδειξη υψηλών απαιτήσεων πληροφοριών.

 

 

Πληροφορίες:

Τμήμα Marketing

τηλ: 210 6790245

fax: 210 6790100

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.papapostolou.gr

 

 

 

 

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία