Αγγελίες    Επικοινωνία

Αιτωλ/νία: Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν το νομό / Δύο φωτιές σε Πετρώνα και Στράτο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Νωρίς ξεκίνησαν τη μάχη με τις φλόγες φέτος οι πυροσβέστες  που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις δεκάδες εστίες που ξεσπούν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ήδη από τα ξημερώματα ισχυροί άνεμοι σαρώνουν ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία και μπορεί μέχρι πριν από λίγο να μην είχαμε την εκδήλωση πυρκαγιών όμως η σημερινή μέρα θα είναι δύσκολη και για την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην Πετρώνα του Δήμου Αμφιλοχία και αυτή την ώρα πυροσβέστες με οχήματα κατευθύνονται στην περιοχή της Στράτου του δήμου Αγρινίου, για φωτιά που έχει ξεσπάσει στο σημείο που γίνεται το παζάρι.

Είναι γεγονός ότι σήμερα πνέουν άνεμοι 7-8 Μποφώρ για αυτό και  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εφιστά την προσοχή στους κτηματίες, λόγω των ειδικών συνθηκών, να μην προβούν για το επόμενο διήμερο σε καύση γεωργικών υπολειμμάτων, διότι εγκυμονεί κίνδυνο πυρκαγιών.

Πηγή: patrastimes.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία