Αγγελίες    Επικοινωνία

Φωτογραφική βόλτα στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου και τη Ναύπακτο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το sooc ταξίδεψε και κατέγραψε με το φωτογραφικό φακό του Θεόδωρου Μανωλόπουλου μερικές από τις ομορφιές της Αιτωλοακαρνανίας, κάνοντας στάση στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και την όμορφη Ναύπακτο.

To Mεσολόγγι είναι γνωστό για δύο κυρίως λόγους στους περισσότερους: για τον ηρωικό αγώνα των κατοίκων του κατά την επανάσταση του 1821 και για την μοναδική του λιμνοθάλασσα. Ένας υδάτινος, μαγικός κόσμος, απλώνεται δίπλα σε με ηρωική πόλη με πλούσια ιστορία και κάπως έτσι το Μεσολόγγι γίνεται ιδανικός προορισμός για μια απόδραση την άνοιξη που πλησιάζει.

Η Ναύπακτος από την άλλη, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, αποτελεί ιδανικό προορισμό όχι μόνο για διακοπές αλλά και για μικρή απόδραση του Σαββατοκύριακου. Η αγαπημένη πόλη των Ενετών και των Τούρκων κατακτητών, φημίζεται για την καλοδιατηρημένη ακρόπολή της, μοναδική σε κατασκευή σε όλη την Ευρώπη, ενώ το μαγευτικό θέαμα του επιβλητικού κάστρου αποκτά άλλη διάσταση τη νύχτα.

Φωτογραφίες: Θεόδωρος Μανωλόπουλος
Πηγή: clickatlife.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία