Αγγελίες    Επικοινωνία

Ελεγχόμενη η κατάσταση της κακοκαιρίας στα ορεινά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Δεν έχει αποκλειστεί κανένας δρόμος στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας από τα χιόνια όπως διαβεβαιώνει ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Γ. Τέγας.

Σε όλα σχεδόν τα ορεινά επικρατεί παγετός, με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία να υπάρχει δυσκολία στην κυκλοφορία. Προβλήματα μικρής έκτασης υπάρχουν στις περιοχές Λαμπίρι και Καλλιθέα, όπου αυτή την ώρα οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας και των δήμων, ρίχνουν  αλάτι και σε λίγο η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πλήρως. Παγετός επίσης υπάρχει σε κοινότητες του δήμου Θέρμου και στον Ορεινό Βάλτο, καθώς  επίσης και στην Ορεινή Ναυπακτία, που όμως είναι αντιμετωπίσιμος. Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτ/νίας εφοδίασε το προηγούμενο διάστημα τους δήμους με αλάτι, ενώ υπάρχουν και εκχιονιστικά μηχανήματα που εργάζονται για την άμεση απελευθέρωση του οδικού δικτύου όπου προκύπτει πρόβλημα. Για την ώρα πάντως  η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη. 

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία