Αγγελίες    Επικοινωνία

Αντώνης Ζήκος. Ο Νιοχωρίτης διευθυντής των φυλακών Αγίου Στεφάνου
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 21/07/2016

 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Κ.Κ. Πατρών εκδήλωση για τα εγκαίνια του χώρου παιδικού επισκεπτηρίου ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου συνάντησης κρατουμένων με τα ανήλικα τέκνα τους.

Ο διευθυντής του Καταστήματος και συντοπίτης μας, κ. Αντώνης Ζήκος, σε μια σύντομη ομιλία ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την τιμή να παραβρεθούν, τόνισε τη σημασία του χώρου, καθώς και ανάλογων δράσεων και ευχαρίστησε το προσωπικό του Καταστήματος και τους εργαζόμενους - κρατούμενους. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στην Κοινωνιολόγο κ. Ρουμπίνη Γιάνναρου για τις προσπάθειές της ώστε να επιπλωθεί ο χώρος και να διαμορφωθεί κατάλληλα, καθώς και τους χορηγούς «Σύλλογο Ιδιωτικών παιδικών Σταθμών» και εταιρεία "NOVA CASA".

Παραβρέθηκαν οι Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Χρυσόστομος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κα Σια Αναγνωστοπούλου, ο Γ. Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχιος Φυτράκης, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ κ. Ριζούλης, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Νικολάου και οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό. Με την ευκαιρία της παρουσίας της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας ανακοινώθηκε η αυτονόμηση του ΣΔΕ Κ. Κ. Πατρών, που μέχρι σήμερα λειτουργούσε ως Παράρτημα του ΣΔΕ Πάτρας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/Βαθμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Κων. Γιαννόπουλος, η προϊσταμένη τμήματος Επιστημονικής-Παιδαγωγικής καθοδήγησης Β/θμιας Εκπαίδευσης κα Σοφία Χριστοπούλου. Την κορδέλα μετά τον αγιασμό του χώρου "έλυσαν" η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κα Αναγνωστοπούλου και ο Γεν. Γραμματέας Αντεγκλητικής Πολιτικής κ. Φυτράκης από κοινού και έγινε το πρώτο επισκεπτήριο κρατουμένου με τα ανήλικα τέκνα του.

Κατόπιν οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στον ανεξάρτητο εσωτερικό χώρο που θα μετακινηθεί πλέον το ΣΔΕ. Προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά στους προσκεκλημένους και ανταλλάχθηκαν πλήθος απόψεων σχετικά με τις προσπάθειες για την βελτίωση των συνθηκών κράτησης και ομαλή επανένταξη των κρατουμένων.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία