Αγγελίες    Επικοινωνία

Ηλεία: Οικογενειακή υπόθεση η διακίνηση των ναρκωτικών
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με επίκεντρο τη Λυγιά Βαρθολομιού, γινόταν η διακίνηση ναρκωτικών προς την υπόλοιπη Ηλεία, τη Δυτ. Ελλάδα και την Αθήνα.

Το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας κατέγραψε μια πολύ μεγάλη επιτυχία εξαρθρώνοντας τη σπείρα εμπορίας και διακίνησης των ναρκωτικών, σε μια υπόθεση που ξεκίνησε η διερεύνησή της από το περασμένο φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilialive.gr οι Αρχές συνέλαβαν 14 άτομα, 13 άντρες και 1 γυναίκα όλοι ημεδαποί.

Οι πέντε ανήκουν στην ίδια οικογένεια, που ουσιαστικά αποτελούσε τον πυρήνα της σπείρας και διοχέτευε τα ναρκωτικά στους υπόλοιπους, οι οποίοι δρούσαν σε βαθμίδες διακινώντας ανάλογες ποσότητες.

Τουλάχιστον 125 κιλά χασίς κατάσχεσαν οι αστυνομικοί και μαζί και άλλα ναρκωτικά όπως κοκαϊνη και ηρωίνη, οπως επίσης άλλα μέσα που εμπλέκονται στους τρόπους διακινησης των ναρκωτικών (αυτοκίνητα, κινητά, όπλα).

Η σπείρα είχε εξακτινωθεί στην Πάτρα, την Κόρινθο, το Μεσολόγγι, την Αθήνα και άλλες περιοχές και για την εξάρθρωσή της συνεργάστηκαν και άλλες υπηρεσίες μαζί με το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας αναμένεται να παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στους διαπιστευμένους εκπροσώπους του Τύπου.

Πηγή: ilialive.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία