Αγγελίες    Επικοινωνία

Πάτρα: Πήρε 15νθημερη άδεια από τις φυλακές αλλά δεν επέστρεψε ποτέ!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, εκμεταλλεύτηκε το ευεργέτημα της χορήγησης αδείας και έφυγε από την φυλακή με πενθήμερη άδεια

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

«Χτενίζουν» την Πάτρα και όλη την Αχαΐα οι αστυνομικές υπηρεσίες για να εντοπίσουν τα ίχνη του Αλβανού μεγαλεμπόρου ναρκωτικών που «ξέχασε» να επιστρέψει από κανονική άδεια στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου, όμως λες και τον έχει καταπιεί η γη!
Ο 46χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, εκμεταλλεύτηκε το ευεργέτημα της χορήγησης αδείας και έφυγε από την φυλακή με πενθήμερη άδεια. Κανονικά, έπρεπε να επιστρέψει στο σωφρονιστικό κατάστημα την περασμένη Πέμπτη, 4 Μαΐου, αλλά δεν έδωσε σημεία ζωής.
Από τότε η τύχη του αγνοείται και έχει κηρυχθεί δραπέτης και καταζητείται από τις αρχές, που συναντούν παντού κλειστά στόματα. Σήμα για τον εντοπισμό του 46χρονου έχει σταλεί σε όλα τα σημεία εξόδου από την χώρα, καθώς θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να διαφύγει στην πατρίδα του.

Πηγή: protothema.gr

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία