Αγγελίες    Επικοινωνία

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 17/10/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε ταλαιπωρία υπόκεινται οι πολίτες που θέλουν να γράψουν τα φάρμακά τους στο πρώην ΠΕΔΥ Μεσολογγίου, που μετονομάστηκε σε ΤΟΜΥ και προ πενταμήνου σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, καθώς δεν υπάρχει καθημερινή παρουσία γιατρού.

Η μονάδα λειτουργούσε κανονικά πριν συνταξιοδοτηθεί ο Διευθυντής, Κώστας Σαρδελής. Από την αρχή του χρόνου, όμως, που ο κ. Σαρδελής αποχώρησε, οι ασθενείς ταλαιπωρούνται, αφού πλέον υπάρχει γιατρός μόνο δυο φορές την εβδομάδα. Η ευθύνη της μονάδας ανήκει στην 6η ΥΠΕ, η οποία για να εξυπηρετούνται οι ασφαλισμένοι, όρισε δυο γιατρούς από το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού που εναλλάξ βρίσκονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην πρωτοβάθμια μονάδα του Μεσολογγίου για συνταγογραφήσεις. Ωστόσο αυτό δεν είναι...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 17/10 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 03/10/2019

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο καθαρισμός του παλιού νοσοκομείου ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη μετά από 25 περίπου χρόνια από την ώρα που μετακινήθηκε η νοσηλευτική μονάδα στο καινούργιο κτίριο.

Εταιρεία ανακύκλωσης, μετά από σχετικό διαγωνισμό, ανέλαβε να συγκεντρώσει όλο τον όγκο χαρτιού που υπήρχε στο παλιό κτίριο και να τον οδηγήσει στην ανακύκλωση. Επομένως, μια ολόκληρη ιστορία, πολλών ετών θα σβήσει καθώς, αν και είχε περάσει τόσο μεγάλο διάστημα, κάποια παλιά βιβλία είχαν ακόμη απομείνει στην σοφίτα και θα μπορούσαν να αποτελούν εκθεσιακό υλικό στο καινούργιο κτίριο, με την απαιτούμενη προστασία φυσικά των προσωπικών δεδομένων των τότε ασθενών, πολλοί από τους οποίους προφανώς δεν βρίσκονται πλέον στην ζωή. Άλλωστε τα βιβλία εισαγωγής ασθενών θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν στην αναζήτηση...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 03/10 σε όλα τα περίπτερα του νομού

 

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου επισκέφθηκαν τις κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς».

 Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα πρόληψης καρδιολογικών παθήσεων.

 Στο πλαίσιο αυτό εκφράζονται ευχαριστίες στην Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» για την υποδοχή και τη συνεργασία.

 Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00π.μ – 16:00μ.μ

Διεύθυνση Σταυροπούλου 31 (Ραδιομέγαρο)

Τηλ.: 2631363417 Fax: 2631363420

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε συνεργασία με τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού των εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου, οι οποίες θα συνεχιστούν και στο παλιό Νοσοκομείο.

Επίσης βελτιώθηκε και αποκαταστάθηκε ο εξωτερικός φωτισμός που χρόνια δεν ήταν σε λειτουργία.

Θερμές ευχαριστίες στους αντιδημάρχους κ.κ. Π. Μελαχρή και Σπ. Διαμαντόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε δημόσια και τον συμπολίτη μας κ. Κων/νο Αβασκαντήρα για την ευγενική του προσφορά –τοποθέτηση νέας πινακίδας Επειγόντων στην Είσοδο του Νοσοκομείου.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται η Δωρεά ενός (1) κλιματιστικού PANASONIC 24’’ από τον συμπολίτη κ. Σπύρο Αντωνόπουλο.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Σπύρο Αντωνόπουλο για την ευγενική του αυτή χειρονομία.

Η αποδοχή της Δωρεάς θα γίνει σε προσεχές Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Από την Διοίκηση
του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

Εκτός πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέο διοικητή έμεινε το νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά την ανάγνωση του σχετικού ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε χτες.

Το υπουργείο Υγείας προτίθεται να αντικαταστήσει αρκετούς διοικητές στους οποίους δεν περιλαμβάνονται τα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου. Ειδικά για το νοσοκομείο της πρωτεύουσας του νομού ο επί δυόμισι χρόνια διοικητής Πάνος Παπαδόπουλος παραμένει στην θέση του μέχρι την λήξη της θητείας του, τον Απρίλιο του 2020. Αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο ότι προς τιμήν της η νέα κυβέρνηση αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που κατεβλήθη τα τελευταία χρόνια η οποία σηματοδότησε την ραγδαία βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Πάνος Παπαδόπουλος, μόνιμος κάτοικος του Μεσολογγίου εδώ και πολλά χρόνια, έβαλε τα δυνατά του και το νοσοκομείο στάθηκε στα πόδια του μετά από πολλά χρόνια αποτυχημένων διοικήσεων. Για ένα εξάμηνο ακόμη παραμένει στην θέση του και ευχής έργον είναι η κυβέρνηση να βοηθήσει για να βελτιωθούν και άλλο οι υπηρεσίες σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που εξυπηρετεί περίπου 80.000 κόσμου.

Σελίδα 1 από 101

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία