Αγγελίες    Επικοινωνία

Με λουλούδια τίμησε τις γυναίκες αστυνομικούς η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας.

Στις γυναίκες αστυνομικούς του Μεσολογγίου προσέφεραν λουλούδια ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας της Ένωσης Χρ. Τέγας και Μιχ. Μπιλάλης αντίστοιχα, ενώ στην Ναύπακτο οι γυναίκες δέχθηκαν λουλούδια από τον πρόεδρο και τον ταμία Β. Πολυγένη και Α. Γιαννόπουλο.

Επρόκειτο για μια κίνηση ευγνωμοσύνης στην γυναίκα επαγγελματία, μητέρα και σύζυγο που καταφέρνει να ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις της με δύναμη και χαμόγελο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Μάιος (τελευταίος μήνας της Άνοιξης) που χαρακτηρίζεται μήνας χαράς και λατρείας της βλάστησης έφτασε για να ολοκληρώσει με τις πολύχρωμες δημιουργίες του την ανθοφορία της φύσης.

Η ιστοσελίδα μας evinochori-kalidona.gr για άλλη μια χρονιά σας παρουσιάζει όμορφες, πολύχρωμες, ανοιξιάτικες εικόνες από το Ευηνοχώρι μας με πολλή αγάπη.

Καλή πρωτομαγιά και απολαύστε ..…

Πηγή: evinochori-kalidona.gr

Τα παιδιά του εργαστηρίου ζωγραφικής του Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιρου ΧΡΩΜΑΤΑ, τα μέλη της χορωδίας Ηχοχρώματα Παλαίρου, καθώς και οι γονείς των παιδιών ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου να φτιάξουμε πρωτομαγιάτικα στεφάνια για να στολίσουμε τις πέτρινες βρύσες της Παλαίρου.

Νωρίς το απόγευμα, παιδιά και γονείς κρατώντας στα χέρια τους λουλούδια έφτασαν στη ταβέρνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ και μέσα σε  ένα όμορφο περιβάλλον γεμάτο γεμάτο χαρούμενες φωνές έφτιαξαν στεφάνια.

Πηγή: katounanews.blogspot.gr

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας  άνδρας ο οποίος μαζί με μια γυναίκα έκλεβαν τα λουλούδια που είχε φυτέψει ο δήμος στους χώρους πρασίνου στο Μεσολόγγι.

Και εκείνος οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί το δικαστήριο στο οποίο θα κληθεί να απολογηθεί για την πράξη του.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

 

Έτσι οµορφαίνουν οι πόλεις

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 24/11/2016

 

Στο Βόλο, την νύµφη του Παγασητικού, έχουν βρει τον τρόπο να βελτιώνουν την καθηµερινότητα των δηµοτών. Πάρτε για παράδειγµα την φωτογραφία που µας έστειλε αναγνώστης από την κεντρική οδό Ιάσονος.

Εκεί ο δήµος έχει φτιάξει σε κάθε πλευρά του πεζοδροµίου ένα όµορφο στενό παρτέρι µε καλαίσθητα λουλούδια...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα ή να κατεβάσετε και ηλεκτρονικά την έκδοση ή τις εκδόσεις της εφημερίδας που θέλετε εδώ

 

volos-1-site-1.jpg

Στο χωριό Πρόδρομος Ξηρομέρου σε ένα παλιό και εγκαταλελειμμένο φορτηγάκι φύτρωσαν πάνω του δένδρα, δημιουργώντας ένα παράξενο θέαμα.

Το όχημα είναι για πολύ καιρό παρατημένο και με το πέρασμα του καιρού μετατράπηκε σε μια... γιαγαντιαία γλάστρα, αφού καλύφθηκε πλήρως από δένδρα…….

http://xiromeronews.blogspot.gr

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία