Αγγελίες    Επικοινωνία

Πολύπλευρο το έργο της "Αγγλοπαιδείας"
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Οι Κατερίνα Θάνου και Δημήτρης Πετρούνιας στην φετινή τελετή αποφοίτησης / Το Κέντρο Ξένων Γλώσσών πορεύεται με βάση τις αξίες μας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας «αγγλοπαιδεία» και η διευθύντριά του Καθηγήτρια Σοφία Σπυροπούλου διοργάνωσε μια εντυπωσιακή τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του. Η τελετή έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουνίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι με κεντρικούς καλεσμένους την Ολυμπιονίκη κα Κατερίνα Θάνου και τον ψυχολόγο κ. Δημήτρη Πετρούνια.

Λίγο μετά τις 6:30 μ.μ. η κα. Σπυροπούλου καλωσόρισε γονείς και μαθητές σε μια κατάμεστη αίθουσα. Μίλησε για τους συνεχείς στόχους που θέτει μαζί με τους μαθητές έτσι ώστε να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα και να μπορούν να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης των γνώσεων τους με άριστα αποτελέσματα. Τόνισε όμως πως ένας ακόμη στόχος είναι να δημιουργήσουν οι μικροί μαθητές μια ισχυρή προσωπικότητα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Με μεγάλη χαρά και τιμή επίσης υποδέχτηκαν την Ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου και τον ψυχολόγο Δημήτρη Πετρούνια οι οποίοι μίλησαν για το πως συμβάλει ο αθλητισμός στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού καθώς και για τρόπους διαχείρισης του άγχους. Έδωσαν επίσης και συμβουλές για το πως κάποιος πρέπει να κυνηγά τα όνειρά του και να αγωνίζεται πάντα να φτάσει στην κορυφή. Το κοινό συμμετείχε ενεργά κάνοντας ερωτήσεις στους δύο καλεσμένους λύνοντας έτσι πολλές απορίες.

Στο τέλος έγινε η απονομή των διπλωμάτων για την σχολική χρονιά 2017-2018 και όλοι έδωσαν ένα θερμό χειροκρότημα τόσο στα παιδιά όσο και στους δυο καλεσμένους.

Δίνουμε συγχαρητήρια και ευχόμαστε στην κα Σπυροπούλου να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο της με την ίδια θέληση και τις ίδιες αξίες.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία