Αγγελίες    Επικοινωνία

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ για επιχειρήσεις μέχρι 30 εργαζομένους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ θα υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων για επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 30 εργαζόμενους (ΛΑΕΚ1-30) καιθα είναι διάρκειας 32 ωρών, χωρίς κόστος για τις επιχειρήσεις.

Στους συμμετέχοντες εργαζόμενους των επιχειρήσεων θα καταβληθεί από το πρόγραμματο ποσό των 5,00 € ανά ώρα (συνολικά 160,00 €).

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και εργαζόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμαθα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 2610 620 815 ή να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση. (Πατήστε εδώ)

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε για περισσότερες πληροφορίες με τα γραφεία του Συνδέσμου καθημερινά 09:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 2610 620815.

Απαραίτητες προϋποθέσεις ένταξης των Επιχειρήσεων στο Πρόγραμμα

Να απασχολούν έως 30 άτομα, να έχουν καταβάλλει στο ΙΚΑ την Εργοδοτική Εισφορά ΛΑΕK (0,24%) καθώς επίσης να μην χρηματοδοτούνται από άλλο Φορέα ή άλλο πρόγραμμα κατάρτισης του ΟΑΕΔ.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία