Αγγελίες    Επικοινωνία

Η ΔΑ Τρικάλων είναι η πρωταθλήτρια ομάδα για την σεζόν 2019 στο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων καθώς επικράτησε στην παράταση με 2-0 της Ακαρνανίας, στον τελικό που έγινε στην Καλαμπάκα.  

Η ομάδα των Τρικάλων, που ουσιαστικά έπαιζε εντός έδρας, ήταν καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια των 120 λεπτών. Έδειξε ποιότητα, την οποία έδωσαν παίκτες που έχουν πολυετή παρουσία και σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Αν κι αυτή η πρωτοβουλία που είχαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τα Τρίκαλα δεν καρποφόρησε στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Από την άλλη η ομάδα της Ακαρνανίας, είχε ελάχιστες καλές στιγμές, δεν απείλησε, είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και ήταν φανερό πως προσπαθούσε απλά να μην δεχτεί το γκολ. Ως ένα σημείο τα κατάφερε, αλλά το στοιχείο της κούρασης έπαιξε ρόλο. Αυτό τελικά συνέβη στο 103' όταν ο Φούντας πέτυχε για τα Τρίκαλα το γκολ που έκρινε το πρωτάθλημα, ενώ αφού είχαν συμπληρωθεί και τα 120' ο Μπλέτσας έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα γράφοντας το τελικό 2-0 μετά από λάθος της άμυνας της ΔΑ Ακαρνανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλοί αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια της παράτασης με παίκτη λιγότερο, αφού στο 89' αποβλήθηκε ο Φ. Ζαχαράκης, αλλά εντούτοις η ομάδα της Ακαρνανίας σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή.

Πηγή: gazzetta.gr

Με μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη φορά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» που πραγματοποίησε για 9η χρονιά η Τοπική μας Διοίκηση. Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, αλλά και άνθρωποι από άλλα μέρη της πατρίδας μας έρχονται για να συμμετέχουν στον Αγώνα μας. Η μεγαλύτερη όμως χαρά μας είναι, που όλο και περισσότεροι μικροί μαθητές περιμένουν κάθε χρόνο πότε θα γίνει ο αγώνας μας, για να έρθουν να τρέξουν.

Φέτος, ανήμερα του αγώνα, η απειλή της βροχής μας προκάλεσε έκδηλη ανησυχία για την προσέλευση των συμμετεχόντων. Ο Άγιος Αρτέμιος όμως κράτησε την βροχή, σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έτσι ήρθαν και συμμετείχαν οι περισσότεροι απ’ όσους είχαν εγγραφεί. Στον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων οι εγγραφές ξεπέρασαν τις 450 αλλά και στον αγώνα των χιλίων μέτρων έφτασαν τις 400. Πιστεύουμε ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να ευχαριστηθούν όλοι την συμμετοχή τους στον αγώνα. Για τυχόν λάθη και παραλείψεις μας ζητάμε συγνώμη αν δεν καταφέραμε να προβλέψουμε κάτι και δυσαρεστήσαμε κάποιον άθελά μας.

Για να πραγματοποιηθεί ένας τέτοιος αγώνας χρειάζεται πάντα να εργασθούν και να συμβάλλουν πολλοί άνθρωποι και φορείς τους οποίους και θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε.

 • Τον Δήμο Αγρινίου που για μια ακόμη χρονιά στήριξε τον αγώνα μας. Αυτή την φορά όχι μόνο οικονομικά αλλά συμμετέχοντας ενεργά ως συνδιοργανωτής.
 • Την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η οποία έθεσε τον αγώνα μας υπό την αιγίδα της.
 • Την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας που κάθε χρόνο με όλες τις δυνάμεις της υποστηρίζει τον αγώνα μας και επιπλέον διαθέτει το Αστυνομικό Μέγαρο για την ξενάγηση των μικρών μας φίλων.
 • Το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και όλους του συναδέλφους που φροντίζουν για την ασφαλή διέλευση των αθλητών στην διαδρομή του αγώνα.
 • Την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, στο έργο της τροχαίας.
 • Την Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου για την διάθεση των δημοτικών αστυνομικών στην υποστήριξη του έργου της τροχαίας.
 • Την Αστροφυσική Εταιρία Δυτικής Ελλάδας και το φροντιστήριο Φάσμα οι οποίοι με την συμμετοχή τους, με ομάδα άνω των εκατό αθλητών, έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στον αγώνα μας.
 • Όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν ομαδικά αλλά και τους ανεξάρτητους δρομείς που για άλλη μια φορά στήριξαν τον αγώνα μας.
 • Όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι με κάθε τρόπο, κάθε χρονιά, στηρίζουν την διοργάνωση.

 

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά.

 • Ο Γενικός Διευθυντής της Γ.Α.Δ.Π.Δ.Ε. Ταξίαρχος κ. Κοτρωνιάς Νικόλαος.
 • Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Ταξίαρχος κ. Παπαευθυμίου Δημήτριος.
 • Ο πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Καραπατάκης Ιωάννης.
 • Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και αναπληρωτής του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γκρίζης Νικόλαος.
 • Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. κα. Σαλακίδου Όλγα.
 • Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κα. Μακρή Ανθούλα.
 • Ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Τσούνης Δημήτρης.
 • Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης Νεκτάριος.
 • Ο πρωταθλητής Ελλάδας στην απόσταση των 5χλμ και αθλητής της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου Κώστας Σταμούλης ο οποίος άνετα τερμάτισε πρώτος στην απόσταση των πέντε χιλιομέτρων.

Οι πρωτεύσαντες σε όλες τις κατηγορίες στον αγώνα των 5χλμ είναι.

 • 1ος Νικητής Σταμούλης Κωνσταντίνος Γ. Ε. Αγρινίου.
 • 2ος Νικητής Ματσούκας Ιωάννης Γ.Ε. Αγρινίου.
 • 3ος Νικητής Δρόσος Γεώργιος Ι.Ρ.Α Αχαΐας.
 • 1η Νικήτρια Νικολοπούλου Ελένη Γ. Ε. Αγρινίου
 • 2η Νικήτρια Τζαλοκώστα Δήμητρα Ανεξάρτητη.
 • 3η Νικήτρια Μαραγιάννη Χριστίνα Σ.Δ.Υ. Αγρινίου
 • 1ος Εν ενεργεία αστυνομικός Γραμμένος Γεώργιος Ι.Ρ.Α Αχαΐας
 • 1ος Εν αποστρατεία αστυνομικός Καψάλης Θωμάς Ι.Ρ.Α Ακαρνανίας.
 • 1ος αστυνομικός Δ.Α Ακαρνανίας Στάμος Νικόλαος Ι.Ρ.Α Ακαρνανίας.
 • Ειδική βράβευση έγινε στον αστυνομικό της Δ.Α Ακαρνανίας Κορδάτο Γεράσιμο ο οποίος μας τίμησε με την συμμετοχή του. Ο Γεράσιμος παρ’ ότι έχει ένα ακρωτηριασμένο κάτω άκρο συμμετέχει κάθε χρόνο στον αγώνα μας και αποτελεί παράδειγμα για όλους μας, με την δύναμη της θέλησης για ζωή.

Για τα αποτελέσματα του αγώνα των 5χλμ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο www.ftt.gr

Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για του χρόνου με την υπόσχεση να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε ο 10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου να είναι ακόμα μεγαλύτερος και ακόμα καλύτερος. Στόχος μας πάντα είναι να ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.

“SERVO PER AMICEKO”

Από έμφραγμα του μυοκαρδίου πέθανε ένας 41χρονος κρατούμενος σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Ο 41χρονος ήταν κρατούμενος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ακαρνανίας στο Αγρίνιο για υποθέσεις που σχετίζονται με απειλή, εξύβριση, απλή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων. Το πρωί βρέθηκε αναίσθητος στο κελί του, ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή όπου διαπιστώθηκε αιτία του θανάτου του. Για να κλείσει η υπόθεση αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πηγή: sinidisi.gr

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια  στον συνάδελφό και μέλος μας ΜΠΑΝΙΑ Νικόλαο για τις μεγάλες του επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα  BRAZILIAN JIU JITSU (NEWAZZA KAI NO GI), που πραγματοποιήθηκαν την 01 & 02 Δεκεμβρίου 2018, στo Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια Αττικής.

Συγκεκριμένα,

την 01-12-2018 αγωνιζόμενος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JIU-JITSU της Ελληνικής Αστυνομίας (NEWAZZA), μετά από 3 αγώνες στην κατηγορία -77kg, (με ηλικίες και ζώνες από όλες τις κατηγορίες) κατέλαβε την 2η θέση και του απονεμήθηκε το ασημένιο μετάλλιο.

Την 02-12-2018 αγωνιζόμενος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BRAZILIAN JIU JITSU- NO GI στην KATHΓOPIA -79,5 kg, MASTER 2,BLUE BELTS κατέλαβε την 3η θέση και του απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο συνάδελφος Νικόλας, μας έκανε να αισθανόμαστε υπερήφανοι ακόμη μια φορά,  για την αγωνιστικότητα του και το ήθος του!!!  

Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!

Δηλώνουμε απερίφραστα την στήριξή μας στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και σε όλα τα στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματός μας για την πρωτόγνωρη προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης.

Σε μια εποχή που ο εργαζόμενος Αστυνομικός βάλλεται και απαξιώνεται καθημερινά, μέσα σε ένα γενικό κλίμα  αμφισβήτησης των δικαιωμάτων του, θεωρούμε ότι η όλη αυτή προσπάθεια της Φυσικής Ηγεσίας, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού από τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν.

Το συνδικαλιστικό κίνημα δεν κάμπτεται!!!

Έχει το φρόνιμα, το σθένος και την πυγμή για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε προσπάθεια που θα επιχειρηθεί για την απαξίωσή του!!!

«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Μαυραγάνης Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δίωτης  Νικόλαος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, ανακοινώνει στα μέλη της και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία είναι τριετής.

Μετά από μυστική ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα, ημέρα Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018, στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΣ Χαράλαμπος

Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΥ Μαρία

ΤΑΜΙΑΣ

ΔΟΥΚΑΣ Πέτρος

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΚΟΥΦΗΣ Λάμπρος

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΕΛΟΣ

ΡΟΥΣΗΣ Δημήτριος

ΜΕΛΟΣ

ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος

 

Κοινοποιείται:

Α.Ε.Α./Κ.Δ.Υ & Α.Δ./Δ.Α.Π./ΤΜ.1

Α.Ε.Α./ Κ.Δ.Υ & Α.Δ./Δ.Α.Π./ΤΜ.2

Γ.Α.Δ.Π.Δ.Ε.

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ/Γ.Δ.Υ. & Ε.

Μ.Μ.Ε.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

Μαυραγάνης Χρήστος

Γενικός Γραμματέας

Διώτης Νικόλαος

Σελίδα 1 από 32

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία