Αγγελίες    Επικοινωνία

Για την περαιτέρω ενίσχυση του τμήματος Λογιστηρίου ο Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ προτίθεται να προβεί στην άμεση πρόσληψη: Πτυχιούχου Οικονομικής Σχολής με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α΄ Τάξης.

Απαραίτητα προσόντα:

Προϋπηρεσία

Χρήση Η/Υ Γνώση Αγγλικής γλώσσας

Εμπειρία σε διπλογραφικά βιβλία και λογιστικά προγράμματα

Ε.Λ.Π

Μισθοδοσία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή: e-ea.gr

Τόσο ο απολογισμός-ισολογισμός όσο και ο προϋπολογισμός για το τρέχον οικονομικό έτος, εγκρίθηκαν ομόφωνα απ’ το Σώμα, στη διαδικασία της ψηφοφορίας με κάλπη.

Είχε προηγηθεί η ενημέρωση απ’ τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Θωμά Κουτσουπιά για μια σειρά από θέματα που αφορούν τόσο τη λειτουργία της Οργάνωσης όσο και πρωτοβουλίες που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη. Φυσικά, υπήρξε και η αναλυτική παρουσίαση των στοιχείων απολογισμού και προϋπολογισμού.

Γνωστοποιήθηκε, τέλος, ότι το Σώμα θα συνέλθει εκ νέου το Φθινόπωρο, προκειμένου η Συνέλευση να πάρει αποφάσεις για θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της Οργάνωσης.

Πηγή: e-ea.gr

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Ένωση Αγρινίου” επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός ο οποίος και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αγρότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία μάλιστα συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη όπου και ετέθησαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα στο νομό. 
Ο κ. Λιβανός ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα ζητήματα του αγροτικού κόσμου παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγρινίου τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να διασφαλιστούν οι υψηλότερες δυνατές κοινοτικές επιδοτήσεις με τη νέα ΚΑΠ, ενώ μίλησε και για το σχέδιό του για την ενίσχυση μέσα από γενναία φορολογικά κίνητρα των Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε την ανάγκη του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού, αλλά και ένταξης καινοτόμων δράσεων στην παραγωγική διαδικασία για την επίτευξη της απαραίτητης εξωστρέφειας των παραγωγών. 
Ο κ. Λιβανός τόνισε την ανάγκη να ενταθούν οι έλεγχοι στην αγορά με στόχο την προστασία των Ελλήνων παραγωγών από παράνομες μεθόδους και πρακτικές ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη καταπολέμησης του φαινομένου των παράνομων ελληνοποιήσεων προϊόντων. 
Κατά τη συνάντηση ο κ. Λιβανός επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσουν συγκεκριμένα έργα υποδομών για τη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης, ενώ μίλησε και για απαραίτητες θεσμικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα για την προσέλκυση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Ο κ. Λιβανός ξεναγήθηκε στις υπηρεσίες του Συνεταιρισμού, από τον Πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά, το γενικό διευθυντή κ. Νίκο Καζαντζή και το διευθυντή εμπορίας κ. Δήμο Μπέτσικα, οι οποίοι και του παρουσίασαν το σύνολο των δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγρινίου.
Από την πλευρά του ο κ. Λιβανός δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη τα συμπεράσματα από αυτή την πολύ σημαντική συνάντηση και επανέλαβε τη δέσμευσή του πως θα κάνει από την επομένη των εκλογών, ό,τι περνά από το χέρι του για την ανάπτυξη του αγροτικού κόσμου στην Αιτωλοακαρνανία.

Το Αγροτικό Συνεταιρισμό ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπήλιος Λιβανός, συμμετέχοντας σε σύσκεψη όπου και αναλυτικά συζητήθηκαν όλα τα θέματα που έντονα αυτή την περίοδο απασχολούν τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο.

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη συνεργασία που ο κ. Λιβανός είχε με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, για το σχέδιο του κόμματος για τον αγροτικό τομέα, ο υποψήφιος βουλευτής μετέφερε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αγρινίου τα βασικά συμπεράσματα, εστιάζοντας στην όσο το δυνατόν υψηλότερη διασφάλιση κοινοτικών επιδοτήσεων από τη νέα ΚΑΠ, καθώς και στην ενίσχυση μέσω γενναίων φορολογικών κινήτρων των Συνεταιρισμών και των Ομάδων Παραγωγών. Έμφαση έδωσε επίσης στην ανάγκη τεχνολογικού εκσυγχρονισμού, αλλά και στην είσοδο της καινοτομίας στην παραγωγική διαδικασία για την επίτευξη της απαραίτητης εξωστρέφειας των παραγωγών.

Παράλληλα, ο κ. Λιβανός, αφού άκουσε και τις σχετικές επισημάνσεις απ’ τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Θωμά Κουτσουπιά, συμφώνησε ότι από την πρώτη ημέρα θα πρέπει να ξεκινήσουν εντατικοί και ουσιαστικοί έλεγχοι στην αγορά, ώστε να προστατευθούν επιτέλους οι Έλληνες παραγωγοί από παράνομες μεθόδους, πρακτικές και …εισαγωγές.

Επίσης, διεξοδική συζήτηση έγινε για τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στην Αιτωλοακαρνανία, με τον κ. Λιβανό να δεσμεύεται για διεξοδικότερη συνεργασία και πλήρη, λεπτομερή καταγραφή και διαβίβαση των αιτημάτων των παραγωγών, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις στα χρόνια αυτά προβλήματα, είτε έχουν να κάνουν με την απουσία υποδομών είτε αναφέρονται σε αναγκαίες θεσμικές αλλαγές.

Ακολούθησε η ξενάγηση του κ. Λιβανού στις υπηρεσίες του Συνεταιρισμού, κατά την οποία ο γενικός διευθυντής κ. Νίκος Καζαντζής και ο διευθυντής εμπορίας κ. Δήμος Μπέτσικας του παρουσίασαν το σύνολο των δραστηριοτήτων της Ένωσης Αγρινίου.

Πηγή: e-ea.gr

 

Τα κεντρικά γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ επισκέφθηκε σήμερα η υποψηφία βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝ.ΑΛ. κα. Κατερίνα Κιτσάκη, η οποία και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο Θωμά Κουτσουπιά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούν τον παραγωγικό κόσμο του νομού.

Στη διάρκεια της σύσκεψης κα. Κιτσάκη δεν παρέλειψε να κάνει τη σύγκριση των σημερινών πραγματικών δεδομένων για τον μέσο αγρότη με εκείνα που ίσχυαν κατά το όχι πολύ μακρινό παρελθόν, επισημαίνοντας ότι η αρνητική πορεία του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα μπορεί και πρέπει να αντιστραφεί: «Τη δύναμη την έχουν οι πολίτες. Και οι πολίτες, ιδιαίτερα εδώ στην Αιτωλοακαρνανία, γνωρίζουν», είπε χαρακτηριστικά, επικαλούμενη τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ότι η μείωση του ζωικού κεφαλαίου «δεν έχει σταματημό», αλλά και τα φορολογικά στοιχεία, «που έχουν οδηγήσει τον αγρότη στην έξοδο απ’ την παραγωγή».

Παράλληλα, η κα. Κιτσάκη εστίασε στην μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση Αγρινίου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ΑΜΦΙΓΑΛ και στις Ενεργειακές Κοινότητες, σημειώνοντας όμως ότι θα πρέπει να υπάρξει η ουσιαστική βούληση της πολιτείας, ώστε οι όποιες πρωτοβουλίες να μπορέσουν να επεκταθούν και να αποδώσουν.

Τέλος, η υποψηφία βουλευτής, η οποία και συνδέεται με στενούς δεσμούς με τον Συνεταιρισμό, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Συμβουλίου, προκειμένου να συν-εργαστεί μαζί του για την προώθηση λύσεων που οι αγρότες της περιοχής έχουν ανάγκη.

Ακολούθησε ξενάγηση στις υπηρεσίες του Συνεταιρισμού, κατά την οποία η κα. Κιτσάκη συνομίλησε με τους εργαζομένους της Ένωσης Αγρινίου και με αγρότες που βρίσκονταν σε αυτές.

Πηγή: e-ea.gr

 

Ο Κώστας Καραγκούνης είχε συνάντηση χθες με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ένωση Αγρινίου και τον Πρόεδρο κ. Θωμά Κουτσουπιά.  Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως την αγροτική οικονομία της περιοχής.

Ο κ. Καραγκούνης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι σύμμαχος της Ένωσης Αγρινίου, ενός αγροτικού συνεταιρισμού που χαρακτήρισε ως πρωτοπόρο αλλά και πρότυπο.  Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εκτός από την παρουσίαση του αγροτικού προγράμματος της ΝΔ, τέθηκαν επιμέρους θέματα όπως η ανεξέλεγκτη λειτουργία της αγοράς και η νέα ΚΑΠ- υπήρξε όμως και αναλυτική ενημέρωση για τις επόμενες επενδυτικές κινήσεις του συνεταιρισμού, ειδικά αυτές που αφορούν τον τομέα της ενέργειας και των ΑΠΕ.

Ακολούθησε ξενάγηση στον χώρο του συνεταιρισμού όπου ο κ. Καραγκούνης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζομένους αλλά και πολίτες.

Σελίδα 1 από 24

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία