Αγγελίες    Επικοινωνία

Μάχη για τη δακοκτονία
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ελαιοπαραγωγοί της Αγριλιάς υποστηρίζουν ότι δεν έγινε ψεκασµός και καταγγέλλουν αδιαφορία

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 20/09/2018

Της Βάσως Βήττα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεν έχει τέλος το πρόβληµα µε τον δάκο που έχει χτυπήσει πολλές ελαιοπαραγωγικές περιοχές του δήµου Μεσολογγίου, καταστρέφοντας µεγάλη ποσότητα προϊόντος.

Παράπονα εκφράζονται από παραγωγούς της Αγριλιάς που υποστηρίζουν ότι δεν έγινε ψεκασµός στην περιοχή και το προϊόν τους έχει υποστεί ζηµιά. Ένας εκ των διαµαρτυρόµενων παραγωγών είναι ο κ. Τσουράπας, που ουσιαστικά ζητά την εκτίµηση της ζηµιάς, διότι, κατά τη γνώµη του, τώρα πλέον η παραγωγή δεν σώζεται. Απευθύνθηκε στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, αλλά δεν έµεινε ικανοποιηµένος από την αντιµετώπιση, υποστηρίζοντας ότι δεν µπορεί να βρει το δίκιο του, παρόλο που καλείται να πληρώνει ασφάλιστρα. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία τον ενηµέρωσε ότι δεν διαθέτει γεωπόνο για τον έλεγχο προτρέποντάς τον να απευθυνθεί σε ιδιώτη πράγµα που ο ίδιος δεν µπορεί να κάνει.

Ο Διευθυντής της υπηρεσίας, Στέφανος Νικολόπουλος και η αρµόδια υπάλληλος των ψεκασµών κα Μπαρµπετάκη, από την πλευρά τους τονίζουν πως...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 20/09 σε όλα τα περίπτερα του νομού

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία