Αγγελίες    Επικοινωνία

Άρωμα “ΝΑΙ” στην εκδήλωση της ΕΑΣ για τους αγρότες (φωτορεπορτάζ)
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Από μεγάλη προσέλευση χαρακτηρίστηκε χτες η εκδήλωση της ΕΑΣ Μεσολογγίου με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών για την οικονομική κατάσταση που διαμορφώθηκε με τις τελευταίες εξελίξεις και πως αυτό θα επηρεάσει το αγροτικό εισόδημα και τις επιδοτήσεις.

Κατά την εκδήλωση ήταν διάχυτη η ατμόσφαιρα υπέρ του “ΝΑΙ” και προς αυτή την κατεύθυνση τοποθετήθηκαν οι ομιλητές βάζοντας σοβαρά διλήμματα. Επισημάνθηκε ο κίνδυνος της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει στην αγροτική οικονομία και τον πρωτογενή τομέα. Μην ξεχνάμε ότι νέοι και παλιοί αγρότες, επιδοτούνται με κοινοτικά κονδύλια. Οι επιδοτήσεις ένα κεκτημένο δεκαετιών, μπορούν να διασφαλιστούν μόνο με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ειπώθηκε μεταξύ άλλων. 

Κεντρικοί ομιλητές ήταν:

Κ. Κουνάδης, Σύμβουλος επιχειρήσεων με μακρά θητεία σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο εξωτερικό.

Χρ. Βερελής, πρώην Υπουργός

Ρόλο συντονιστή είχε ο πρόεδρος του Α.Σ. Πάνος Ζωγράφος και χαιρέτισαν η αντιπεριφερειάρχης Χρ. Σταρακά, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου Θ. Κουτσουπιάς και ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Γ. Αναγνωστόπουλος.

Μετά τις τοποθετήσεις πήραν το λόγο και άλλοι πολίτες που ήθελαν να εκφράσουν την αγωνία τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία