Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Βόμβα στους αγρότες: Έρχεται φορολόγηση όπως οι ελ. επαγγελματίες!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ζητούν και κατάργηση της επιδότησης πετρελαίου οι δανειστές

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Βόμβα και στους αγρότες βάζουν οι δανειστές, καθώς ζητούν να εξομοιωθεί το καθεστώς φορολόγησης των αγροτικών εισοδημάτων με αυτό που ισχύει για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Για ποσά μέχρι 50.000 ευρώ ο συντελεστής θα ανέβει 13 μονάδες, ενώ για ποσά από 50.000 ευρώ και πάνω το χρόνο θα φορολογηθεί με 33%. Ακόμη οι δανειστές -σύμφωνα με πληροφορίες- ζητούν κατάργηση της επιδότησης του αγροτικού πετρελαίου, αύξηση του συντελεστή προκαταβολής φόρου από 27,5% στο 100% του κύριου φόρου εισοδήματος.

Η ελληνική πλευρά δέχθηκε να καταργηθούν διατάξεις όπως της απαλλαγής των αγροτικών αποζημιώσεων από την φορολογία εισοδήματος και την απαλλαγή των επιδοτήσεων από την φορολογία μέχρι του ποσού των 12.000 ευρώ. Και όλα αυτά γιατί -σύμφωνα με τους δανειστές- υπάρχει διακριτική, όπως τη χαρακτηρίζουν, φορολογική μεταχείριση των αγροτών σε σχέση με τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Πηγή: star.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία