Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Αναγκαία η εκπόνηση διαχειριστικού σχεδίου βόσκησης
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Καθηγητής κ. Αντώνιος Μωυσίδης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Αποστολάκης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, κ. Αθανάσιος Παναγόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων, τέθηκε το κρίσιμο ζήτημα της εκπόνησης του προσωρινού διαχειριστικού σχεδίου βόσκησης, ώστε να δοθεί άμεσα η δυνατότητα ένταξης επιπλέον επιλέξιμων εκτάσεων βοσκοτόπων ως αποτέλεσμα ενσωμάτωσης της ξυλώδους βλάστησης και διορθώσεων τυχόν αστοχιών στον έλεγχο της επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων της Αιτωλοακαρνανίας. Επιπλέον, αναφέρθηκαν τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις που αφορούν τα αγροπεριβαλλοντικά προγράμματα, καθώς και άλλες δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που υλοποιούνται από τις Υπηρεσίες της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ουσιαστικός διάλογος με ανταλλαγή απόψεων, για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν την αγροτική κοινότητα της Αιτωλοακαρνανίας, και επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία