Αγγελίες    Επικοινωνία

Διαγωνισμός για αγρότες και κτηνοτρόφους
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Διαγωνισμό που θα αναδείξει 503 τυχερούς, οι οποίοι θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 40.000 ευρώ, διοργανώνει η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε αγρότες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας και θα διαρκέσει έως και τις 31.12.2015.
Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος γεωργοί και κτηνοτρόφοι που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής του διαγωνισμού κι έχουν κάνει χρήση της κάρτας τουλάχιστον μία φορά. Με τη χρήση της κάρτας, θα μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για τα χρηματικά έπαθλα.
Ειδικότερα, τα έπαθλα έχουν ως εξής: Ενας τυχερός θα λάβει 5.000 ευρώ, ένας τυχερός θα λάβει 3.000 ευρώ, ένας τυχερός θα λάβει 2.000 ευρώ, εκατό τυχεροί θα λάβουν 100 ευρώ και τετρακόσιοι τυχεροί θα λάβουν 50 ευρώ.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2.2.2016 ενώπιον συμβολαιογράφου. Στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς, έχουν γίνει περισσότερες από 150 συνεργασίες και συμμετέχουν πάνω από 15.000 γεωργοί και κτηνοτρόφοι, από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη. Tα εγκεκριμένα όρια προς τις αγροτικές επιχειρήσεις, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους παραγωγούς ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ.

kathimerini.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία