Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Παράταση στις αιτήσεις για τις αγροτικές επιδοτήσεις
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Παράταση έως την Τρίτη 2 Ιουνίου δόθηκε στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ΟΣΔΕ για τις αγροτικές επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ από τους δικαιούχους αγρότες. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να διευκολυνθούν οι παραγωγοί στην κατάθεση των αιτήσεών τους, καθώς φέτος είναι η πρώτη χρονιά εφαρμογής της νέας ΚΑΠ.
Σημειώνεται ότι για την υποβολή της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης ΟΣΔΕ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ενισχύσεων) είναι στη διάθεση των αγροτών η δωρεάν on line εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενώ παράλληλα για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους έχει αυξηθεί σε σχέση με πέρυσι και ο αριθμός των πιστοποιημένων φορέων για την παραλαβή της αίτησης.
Επιπλέον, όπως σημειώνει το υπουργείο, βασική επιδίωξη είναι η υποβολή των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης να γίνεται με τρόπο αξιόπιστο και διαφανή, δίχως να επιβαρύνονται οι αγρότες. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκίνησε η λειτουργία για τη μεταβολή των δικαιωμάτων της βασικής ενίσχυσης 2015.
Συγκεκριμένα μετά τη δημοσίευση σε φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης της σχετικής υπουργικής απόφασης με θέμα τη «Διαδικασία υποβολής και εξέτασης αιτήσεων μεταβολών όσον αφορά στη χορήγηση δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2015» τίθεται από σήμερα σε λειτουργία η διαδικτυακή εφαρμογή «Αίτηση μεταβολής των δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2015» στην ιστοσελίδα https://osdeopekepe.dikaiomata.gr.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία