Αγγελίες    Επικοινωνία

Με χημικές στολές και μάσκες στο ΤΕΙ στην Πάτρα η 6η ΕΜΑΚ
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ποιος φέρεται να είναι ο παραλήπτης του ύποπτου φακέλου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ειδική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ που εδρεύει στην Πάτρα κινητοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα μετά την ενημέρωση ότι ύποπτος φάκελος έφτασε σήμερα στο γραφείο του Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Τριανταφύλλου. Όπως πληροφορείται το thebest.gr επρόκειτο για λευκό φάκελο μέσα σε διαφανή συσκευασία που ήταν στο γραφείο του Πρύτανη αλλά παραλήπτης φαίνεται πως δεν ήταν ο Πρύτανης αλλά άλλος καθηγητής του ΤΕΙ.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικές χημικές στολές και μάσκες μπήκαν στο γραφείο του Πρύτανη και πήραν τον φάκελο και καθάρισαν τον χώρο, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του thebest.gr η είσοδος του ΤΕΙ αποκλείστηκε όσο ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση παρόντες στην οποία ήταν ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα Γιάννης Πετρούτσος και ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος συντονίζοντάς τη.

Ο φάκελος βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και αναμένεται να παραδοθεί στην αστυνομία για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του κράτους.

Ο Περιφερειακός Διοικητής της ΠΥ Γιάννης Πετρούτσος δηλώνει στο thebest.gr πως κλιμάκιο ειδικής ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκε όταν ενημερώθηκε για τον φάκελο που θεωρήθηκε ύποπτος και ακολουθηθήκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την παραλαβή του.

Απανωτά είναι τα περιστατικά με την αποστολή ύποπτων φακέλων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Πέμπτη σε όλη τη χώρα.

Πηγή: thebest.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία