Αγγελίες    Επικοινωνία

Η απάντηση του Ν. Φαρμάκη στη "διάψευση" της Περιφέρειας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με αφορμή την ανακοίνωση περί «διάψευσης δημοσιευμάτων» της Περιφέρειας, για τους κλειστούς δρόμους στις ορεινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, σε νέα δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Κατ’ αρχήν, θα ήταν καλό η περιφερειακή Αρχή να μην κρύβεται πίσω από υπηρεσιακούς παράγοντες ή άλλους φορείς, όπως την Τροχαία, αλλά ευθέως, έστω και μία φορά, να αναλάβει τις πολιτικές και διοικητικές ευθύνες της.

Από εκεί και πέρα, όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση, αποδεικνύουν ότι υπήρξαν - και συνεχίζουν να υπάρχουν - προβλήματα στο ορεινό δίκτυο και των τριών Π.Ε. της Περιφέρειας. Και αν ο Περιφερειάρχης, ή οι συνεργάτες του, υποστηρίζουν το αντίθετο, ας απευθυνθούν απευθείας στους φορείς και τους κατοίκους των ορεινών περιοχών που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Εξάλλου, η επιπλέον προμήθεια 485 τόνων αλατιού, αποδεικνύει ότι η προετοιμασία της Περιφέρειας για την χειμερινή περίοδο ήταν ελλιπέστατη. Και κάτι ακόμα: Αν υπάρχει επάρκεια αλατιού και η συγκεκριμένη προμήθεια γίνεται για καθαρά προληπτικούς λόγους, τότε γιατί η διαδικασία γίνεται με έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και όχι με τακτική;

Η τοπική κοινωνία που αυτές τις μέρες δοκιμάζεται από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, αξίζει κάτι πολύ καλύτερο…»

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία