Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 917

Πάτρα. Η νύχτα που έγινε πλουσιότερος κατά 1.500.000€
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Άλλαξε η ζωή του από τη μια στιγμή στην άλλη!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη και όχι άδικα - Τα άγχη της οικονομικής κρίσης ανήκουν οριστικά στο παρελθόν...

 

Στην Πάτρα έπεσε ο πρώτος λαχνός του Λαϊκού Λαχείου με κέρδη1,5 εκ. ευρώ. Ο λαχνός με τον αριθμό 52688 της 9ης σειράς, διατέθηκε από το πρακτορείο «Θησαυρός» του κ. Βλάσση Μπαλασόπουλου στην πλατεία Γεωργίου 20, σε πλανόδιο λαχειοπώλη που τον πούλησε σε έναν από τους πελάτες του.

Οι συζητήσεις για την ταυτότητα του νικητή, που προς το παρών δεν έχει εμφανιστεί, δίνουν και παίρνουν. Πολλοί μιλούν για έναν οικογενειάρχη που τα έβγαζε δύσκολα πέρα τα τελευταία χρόνια και άλλοι για ένα νεαρό φοιτητή, που πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Εν τω μεταξύ, πλουσιότερος κατά 300.000 έγινε και ένας Ηρακλειώτης από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου. Το τυχερό πρακτορείο από το οποίο πουλήθηκε ο λαχνός είναι του κ. Πινακουλάκη, στη συμβολή της Έβανς με την Αβέρωφ, στο κέντρο του Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία