Αγγελίες    Επικοινωνία

Συνεργασία του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας με τον ΟΚΑΝΑ

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και εξωστρέφειας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, την προσεχή Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 12.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Κεντρικό Κτίριο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, έναντι κυλικείου), θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος και του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), με στόχο την προώθηση δράσεων ερευνητικού, μελετητικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.

Τα δύο μέρη θα εκπροσωπήσουν, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας καθηγητής  Δρ Βασίλης Τριανταφύλλου και ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, κ. Δήμος Φωτόπουλος, αντίστοιχα.

Θα παραστούν εκπρόσωποι από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Κλινικό Παρατηρητήριο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας αλλά και εκπρόσωποι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Πατρέων.

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, σας καλούμε να καλύψετε τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά την εκδήλωση και τη σχετική συνέντευξη τύπου.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 2610314170  Γιάγκος Ιγγλέσης, Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας), δηλώνοντας τα στοιχεία του εκπροσώπου του ΜΜΕ που θα παραστεί.

 Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων
ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία