Αγγελίες    Επικοινωνία

Το Λεσίνι μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί του...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου εορτάζει ο Ιερός Ναός αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στο Λεσίνι Μεσολογγίου.

Με την ευκαιρία αυτή καλούμε όλους τους πιστούς να συνεορτάσουν και να χαρούν μαζί μας.

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. θα τελεστεί ο πανηγυρικός εσπερινός. Στο τέλος θα μοιραστεί προς ευλογία των πιστών αρτοκλασία αλλά και τοπικά γλυκίσματα.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 7 π.μ. θα ξεκινήσει ο πανηγυρικός Όρθρος της εορτής και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία , ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί Λιτανεία των Αγίων Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως αλλά και της Ιερής Εικόνας του Αγίου Ανδρέα.

Η λιτανεία θα λαμπρύνεται από τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αλλά και από τα ακόλουθα τμήματα με παραδοσιακές φορεσιές: Δημοτικό σχολείο Λεσινίου, Κατηχητικό Σχολείο Λεσινίου, Πολιτιστικός Όμιλος Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη», Νέοι και Νέες του τόπου μας.

Με το πέρας της Λιτανείας ο Πολιτιστικός Όμιλος Οινιαδών «Ελένη Γαντζούδη» θα μας χαρίσει παραδοσιακούς χορούς και ο Σύλλογος Γυναικών Λεσινίου παραδοσιακά νηστίσιμα γλυκίσματα.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία