Αγγελίες    Επικοινωνία

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη. Για σκευωρία εναντίον του κάνει λόγο ο γιατρός

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 21/11/2019

Υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε ο γιατρός, φίλος της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον Ιανουάριο του 2018.

Στο υπόμνημά του ο γιατρός καταγγέλλει το περιεχόμενο του πιστοποιητικού που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2018 και σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του με βαριές κατηγορίες. Ο γιατρός υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία προσωποποιημένη δίωξη για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και εκφράζει μια σειρά από ερωτηματικά, για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε και αναπαράχθηκε το επίμαχο πιστοποιητικό. Αναφέρει επίσης πως θα ενεργοποιήσει νομικές κινήσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων που με οποιονδήποτε τρόπο ενεπλάκησαν στην «τρομερή σκευωρία» σε βάρος του, που τον συκοφάντησαν, ή διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις προκαλώντας του τεραστίων διαστάσεων ηθική βλάβη.

Το εν λόγω υπόμνημα έχει αποσταλεί και στους Δικαστικούς Λειτουργούς του Αγρινίου από τους οποίους ζητά να προχωρήσουν σε έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε το «ψευδούς περιεχομένου» πιστοποιητικό, για το ποιος το συνέταξε και γιατί αναγράφει ψευδώς, πως υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του με βαρύτατα αδικήματα.

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία