Αγγελίες    Επικοινωνία

Αστυνομία: Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για επεισόδια στον αγώνα Όμηρος - Α.Ε.Μ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Από την Αστυνομία εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού η υπόθεση πρόκλησης εκτεταμένων επεισοδίων σε ποδοσφαιρικό αγώνα για τα PLAY-OFFS του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία δύο δραστών και πιο συγκεκριμένα δύο ημεδαπών ανδρών ηλικίας 44 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για αθλητική βία, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση των νόμων για τα όπλα και τις κροτίδες.

Ειδικότερα, στις (29-5-2019) απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου, στην λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Όμηρος Νεοχωρίου – Α.Ε. Μεσολογγίου», για τα PLAY-OFFS του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, οι δύο δράστες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων οι οποίοι προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια κατά την εξοδό τους από το γήπεδο, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες, πετώντας πέτρες και κροτίδες εναντίον των αστυνομικών που υπηρετούν στις Διμοιρίες Υποστήριξης των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτ. Ελλάδας

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία