Αγγελίες    Επικοινωνία

«Γίνονται διακρίσεις στον καθαρισμό δρόμων»…
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Αυτό καταγγέλλει η Ιωάννα Αλεξανδράτου από την Κατοχή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Για αδιαφορία και διακρίσεις, καταγγέλλει τον δήμο Μεσολογγίου η Ιωάννα Αλεξανδράτου από την Κατοχή, καθώς παρά τις εκκλήσεις της να καθαριστεί η στροφή λίγο πριν την γέφυρα αυτό δεν έχει γίνει.

Η στροφή αυτή είναι άκρως επικίνδυνη καθώς τα χόρτα και τα βάτα έχουν αναπτυχθεί πολύ και οι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα με αποτέλεσμα να καταλήγουν πολλές φορές μαζί με τα οχήματά τους στα χωράφια. Ακόμα και η προειδοποιητική πινακίδα είναι κρυμμένη πίσω από τα βάτα. Και το σπίτι της κας Αλεξανδροπούλου κρύβεται πίσω από την βλάστηση όπως υπογραμμίζει η ίδια, ενώ υπάρχει κίνδυνος από τα τρωκτικά και τα ερπετά.

Αν και όπως τονίζει η ίδια η βλάστηση προέρχεται και από παρακείμενο οικόπεδο, ο δήμος θα έπρεπε να λάβει μέτρα προκειμένου να αποφεύγονται τουλάχιστον τα ατυχήματα και οι κίνδυνοι. Η κα Αλεξανδράτου, ισχυρίζεται ότι δεν γίνεται δεκτό το αίτημά της επειδή δεν ανήκει στους ψηφοφόρους του νυν δημάρχου που είναι και πάλι υποψήφιος, πράγμα που αποδεικνύεται κατά την άποψή της και από το γεγονός ότι τα μηχανήματα του δήμου έχουν καθαρίσει πολλά όμορα σημεία αλλά όχι το συγκεκριμένο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία