Αγγελίες    Επικοινωνία

Δημιουργία Λευκώματος από τον Όμιλο "Ελένη Γαντζούδη"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Όμιλος Πολιτισμού Οινιαδών “Ελένη Γαντζούδη” καλεί συλλογικότητες αλλά και μεμονωμένους πολίτες και παλιές οικογένειες της περιοχής των Οινιαδών να συμβάλουν στην προσπάθεια συλλογής παλιών φωτογραφιών από τα χωριά μας.

Επιθυμία μας είναι να συγκεντρώσουμε την κληρονομιά που έχει αποτυπωθεί σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τη Γουριά, την Κατοχή, το Λεσίνι, τη Μαγούλα, τη Μάστρο, την Πεντάλοφο, το Νεοχώρι, από κάθε γωνιά της πανέμορφης περιοχής μας!

Στόχος μας η δημιουργία πολυτελούς φωτογραφικού λευκώματος που να αποτυπώνει κάθε πτυχή της ζωής στα χωριά μας, την καλλιέργεια της γης, τη διασκέδαση στα καφενεία και στα πανηγύρια μας, παλιά σπίτια και κτίρια, φύση και ό,τι άλλο ομόρφυνε τα παλιά χρόνια τον τόπο μας.

Όλες οι φωτογραφίες θα αποτυπώνονται με αναφορά – ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες τους και σύντομη περιγραφή και φυσικά αμέσως μετά την ψηφιοποίησή τους θα επιστραφούν σε αυτούς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας τηλεφωνήτε: 6942211972 (Βασιλική Γαντζούδη) 6972 609767 (Κωνσταντίνος Κατσαρός) και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλους!

Για τον Όμιλο Πολιτισμού Οινιαδών
«Ελένη Γαντζούδη»
Η Πρόεδρος
Βασιλική Γαντζούδη
Ο Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Κατσαρός

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία