Αγγελίες    Επικοινωνία

Μέχρι τρόφιμα του κυλικείου έκλεψαν από το γυμνάσιο Νεοχωρίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Γυμνάσιο Νεοχωρίου «χτύπησαν» την περασμένη νύχτα αδίστακτοι διαρρήκτες, οι οποίοι σκαρφάλωσαν από τα κάγκελα της περίφραξης και μπήκαν στο προαύλιο.

Στη συνέχεια έκοψαν τα κάγκελα από το παράθυρο του γραφείου και αφού έβγαλαν τα παράθυρα μπήκαν μέσα και έκλεψαν δυο λαπτοπ. Στη συνέχεια πήγαν στο κυλικείο απ’ όπου αρπάξαν κάποια κέρματα και τρόφιμα.

Μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή σήμερα το πρωί κλήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου πήραν αποτυπώματα και άλλα στοιχεία από τον τόπο της κλοπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των γνωστών – αγνώστων, δραστών και σύντομα θα τους έχει στα χέρια της.

Το χθεσινό βράδυ πάντως είχε μεγάλη δράση καθώς σημειώθηκαν και άλλες κλοπές στο Νεοχώρι που έγιναν αντιληπτές το πρωί, με την αστυνομία να τρέχει από το ένα συμβάν στο άλλο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία